Jardaned Odesláno 19. srpen 2004 Odesláno 19. srpen 2004 Déle než rok jsem řešil tento problém : po nastartování / jak v létě tak v zimě/motor vždy perfektně naskočil,ale otáčky vyběhly nad 2000.Jak se motor prohříval,tak klesaly,ale víc jak asi na 1400 neklesly.Diagnostika negativní,výměna čidla teploty chlad.kapaliny neg.,přetěsnění všech eventuel.zdrojů přisávání negat.,výměna motorku nastavování klapky negat., Až včera jsem se odhodlal demontovat potenciometr škrt.klapky,vyčistil jsem jeho dráhy gumou,velmi opatrně přihnul snímací kontakty a hlavně při jeho zpětné montáži jsem ho celý pootočil nepatrně ve směru hod.ručiček/otvory pro upevňovací šroubky jsou oválné/ to proto,aby ŘJ dostala signál o poloze klapky výhodnější pro můj případ - tzn. o větším ůhlu otevření klapky.Když jsem to zas všechno dal dohromady,nastartoval a nevěřil svým uším Motor nádherně bublal na asi 1100 ot. a po zahřátí klesly na necelých 800 ot. a tak držely.Proved jsem několik jízd a i chvání motoru za jízdy se mi zdálo méně hlučné a kultivovanější.Ještě si pohlídám spotřebu.Doufám,že to tak vydrží. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.