Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Déle než rok jsem řešil tento problém : po nastartování / jak v létě tak v zimě/motor vždy perfektně naskočil,ale otáčky vyběhly nad 2000.Jak se motor prohříval,tak klesaly,ale víc jak asi na 1400 neklesly.Diagnostika negativní,výměna čidla teploty chlad.kapaliny neg.,přetěsnění všech eventuel.zdrojů přisávání negat.,výměna motorku nastavování klapky negat., Až včera jsem se odhodlal demontovat potenciometr škrt.klapky,vyčistil jsem jeho dráhy gumou,velmi opatrně přihnul snímací kontakty a hlavně při jeho zpětné montáži jsem ho celý pootočil nepatrně ve směru hod.ručiček/otvory pro upevňovací šroubky jsou oválné/ to proto,aby ŘJ dostala signál o poloze klapky výhodnější pro můj případ - tzn. o větším ůhlu otevření klapky.Když jsem to zas všechno dal dohromady,nastartoval a nevěřil svým uším Motor nádherně bublal na asi 1100 ot. a po zahřátí klesly na necelých 800 ot. a tak držely.Proved jsem několik jízd a i chvání motoru za jízdy se mi zdálo méně hlučné a kultivovanější.Ještě si pohlídám spotřebu.Doufám,že to tak vydrží.

:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...