Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ano. Ja mam 2004. od februara som uz vymenill okolo 5parov H7, jednu H1 :) , 3 pary parkovaciek, jeden par brzdovych a 2 pary zadnych.

Celkom slusna fluktuacia :(

Odesláno

ja mam 2001 ...H7 menim tak kazde 3 mesiace(prva sa odpali na soferovej strane a druha asi tak o 10 dni neskor...uz sa mi to tak stalo asi 4x), a zadne obrysovky som menil len na jednej strane a auto uz mam pomaly 3 roky....a este spateckove svetlo ale to mi neslo odkedy ho mam

No a v interieri pod displejmi uz mam LED

Odesláno

Taky sem chtěl do auta namontovat ty předřazený odpory, ale mechanici a elektrikáři mě od toho zrazují, že prej to není dobrý, pač se ty odpory budou slušně zahřívat. Tak nevím. :myslim

Odesláno

A nemáte nějakej odkaz, kde ty odpory do auta koupit? Nedávno sem tady myslím viděl nějakej odkaz na odpory za 120,- kč (tuším), ale teď to za boha ne a ne najít. Našel sem nějakej jinej, ale ten odkazuje na už neexistující zboží. :nevim

Odesláno

urumov: ked to das do serie tak ten 5w ti nevydrzi a pravdepodobne ani ten 50W...kup na vacsi vykon napr 60W....mozet to byt aj na 1000W....tam ide o hodnotu odporu....takze minimalne 100ohm 60W až 9999999W-to posledne cislo je blbost-koli vysvetleniu

P=U*I ...ak si spravne pamatam :D

Odesláno

ja som si to tiez prerataval, ale radsej som bol ticho :D

este ma napadlo ze tu niekto na fore pouzil 2metrovy kus medeneho drotu, ktory navinul a dal ho seriovo k ziarovkam

[upravil dne 16/12/09 shark734]

Odesláno

Hehe diky. Rozumiem. Takze 60w 1ohm a mohlo by to by ok.

Kokso, no mat v aute 2x2metre namotaneho kabla....to sa mi nezda moc cista robota :)

Ale aj ten softstart by nebol od veci...uz ked mam nieco bastlit tak poriadne :)

Odesláno

ten odpor by bol lepsi okolo 0,5ohm...a ked si to tak zoberes s tym 2m kablom tak to nebude az take velke :D...

hoci mne ziarovky odchadzaju zhruba po 3 mesiacoch tak by som skusil aspon ten softstart

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...