ChouLu Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 Zdravim, vcera mi muj milacek zacal na silnici hrozne skubat a ted to jezdi jak traktor, vypada ze nejde jeden valec, auto je celkove liny, nad 80km/h ho clovek nemuze dostat, tak bych rad nechal vyjet diagnostiku.. Muzete mi nekdo doporucit na vysocine nejaky servis? nejlepe HB-Jihlava, popr pokud je nekdo z vysociny a udelal mi ho? na cene by jsme se domluvili popr vypujceni kabelu, diagnostiku bych si dokazal udelat Diky za odpoved jedna se o : Peugeot 206 1.1 rv. 12/99 5dv [upravil dne 9.12.09 ChouLu] Citovat
vendelinek Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 Ahoj a sem knám to máš hodně daleko? a co máš za auto? Dej si ho do podpisu pardon:D do Humpolce [upravil dne 9.12.2009 vendi.stejskal] Citovat
ChouLu Odesláno 9. prosinec 2009 Autor Odesláno 9. prosinec 2009 Humpolec ? to by bylo bez problemu, otec by tam s tim urco dojel, denne je v HB, takze kdyby se na necem domluvilo, tak to nebude problem Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.