Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Qcko

Jaj to sa niekto ma:cool::roll

Qcko, tusim treba spravit s tommasom kseft:D bohovske su tie svetla, ale ako sa poznam, 2 roky by sa mi valali v skatuli v kufri kym by som si nasiel cas ich vymenit:)

Odesláno
Původně zaslal: tommas11

Jj dekuju kazda fotka pomuze at muzu odkoukat linky..ale nejlepsi fotka by byla neco jak mam ja tu prvni z pohledem na blatnik tam se to da smerovat jak ...

to myslíš pohled ze předu?

Odesláno

Ja mam na tom svetle take 2 cierne \"packy\", a tie som presne oprel o blatnik a dopasoval som len sklon, mali by tam byt, nie?

21Grams: kseft by sa hodil, uvidi sa na jar, teraz uz koncim s autom, budem rad ak v pohode dojazdim celu zimu:super

...ale ked ma chyti zase osial, tak origo Valeo za tu cenu by som neodmietol:o

Odesláno

Aha, no tak ver svojim instinktom, ja som si to dopasoval podla oka a som spokojny, aby pasovala ta linia co ide od blatnika a aby som mal presnu medzeru ked zavriem kapotu....:cool:

Odesláno

Qcko: ked na tomto fore najdes pacientov so zvlastnou chorobou, prejavuje sa to tym ze vrazia do auta aj posledny cent. A mna by to tiez mohlo chytit...a potom by mi nestacili cire svetla, potreboval by som aj vymenit aj obidva narazniky, prelakovat 5te dvere, opravit skrabance, vymenit napravu, zadne svetla(jedno ma malu puklinku a ked nevymenis obe nebudu mat uplne rovnaky odtien), to sa este nebavime o interieri, odhlucneni(na to sa dam, lebo to je vec komfortu nie vzhladu), najhorsie na tom je ze skor ci neskor tento bacil chytim(tiez mam predpoklady), a ked zrovna netrtkas bankarovu dceru, moze sa to skoncit veeelmi zle. Tak. A sorry za :xvul

Ale inak je ta cira optika nehorazna, wuff, hlavne v kombinacii so spravnou farbou je to nadherne, dnesne auta by mohli zavidiet :o

Odesláno
Původně zaslal: tommas11

vsak 2700 -30%

To je cena bez DPH :)

TJ po pripocitani dane, a odpocitani 30 procent je cena 2289 CZK ..

A aj ked s toho dam dan dole, tak je to 1939 CZK

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...