majd Odesláno 8. prosinec 2009 Odesláno 8. prosinec 2009 Ahoj lidičky, mám takový problém s volnoběhem, pročetl jsem toho tady už spousty ale nic jsem nevyřešil:(. Před nedávnem mi to nedrželo po nastartování studeného motoru volnoběh, no pořešil jsem to dočasně kouskem plastu na lanko od plynu tak že to bylo jako bych stál pořád na plynu (dokážete si představit jak se jede s volnoběhem 3000 ), ujel jsem nějaký kus a plast sundal a chovalo se to zase normálně. Jenže po týdnu jsem dojel a asi za dvě minutky chtěl přeparkovat a problém byl zase zpátky (motor byl přitom teplý). Od té doby mi to začalo blbnout. Jenže tak divně. že když jsem třeba ráno nastartoval tak v pohodě a dokud jsem jel tak taky nic, ale když jsem dostatečně zahřál motor a vypnul ho a znovu hned nastartoval tak se to zase objevilo (když se moc nezahřál tak se zdechání neobjevilo) . Zajímavý bylo že když jsem to zdechl a blblo to, tak to blblo třeba i ráno když jsem nastartoval za studena, jakoby si to pamatovalo.... No a dneska, nevím jestli to je tím vlhkem nebo co, mi to dělalo jak ráno tak odpoledne, pak to po aplikaci toho plastíku a ujetí asi 7km zase přestalo a je to prostě dneska takový nejednoznačný. Krokový motorek jsem čistil, sundal jsem i z vršku tu krytku že bylo vidět na ten kužel co z něj trčí a když jsem nastartoval a znovu se podíval tak byl v jiné poloze, takže hýbat se hýbe, jenže zrovna to neblblo. Připadá mi jakoby sem tam krokový motorek nedostával správný pokyny, jenže proč to dělá až když znovu nastartuju? prostě když to nedělá tak ani nezačne dokud třeba znovu nenastartuju. Děkuju všem za pomoc a případné rady, třeba jste to někdo řešil a víte v čem je problém. Citovat
majd Odesláno 9. prosinec 2009 Autor Odesláno 9. prosinec 2009 tak dnes jsem si řekl,když mám čas tak se na to podívám. No nečekaně to nezdechá, zase se to objeví v nějaké nevhodné chvíli. Zkoušel jsem ale odpojovat co šlo a motor běžel jakoby se nic nedělo, někde jsem tu četl ve foru, že by to mohlo být netěsností těch hadiček, tak ty jsem teď vyloučil. Jak se to zase objeví tak zkusím odpojit baterku což někomu taky pomohlo a uvidím co dál. Citovat
309GT Odesláno 10. prosinec 2009 Odesláno 10. prosinec 2009 Dělá to naschvál:D:D Co krokový motorek?Není načatý?U Peugeotů to občas zlobí Citovat
majd Odesláno 10. prosinec 2009 Autor Odesláno 10. prosinec 2009 mám 8V, ten krokovej motorek jsem prohlížel ale jak si to ověřit jestli zlobí? čistil jsem ho zvenku, rozebírat jsem ho ještě nezkoušel, ale mate mě to že to fakt jak jsem třeba dneska nastartoval a nezlobilo, tak je jistý že ani nezačne. Vždycky jsem počkal až vychladne motor a žádný problém, kdybych ale hnedka s teplým nastartoval tak 100pro to začne zlobit. Asi to bude něco s vlhkem, protože jak pršelo v úterý tak to byl děs a ztratilo to veškerý předchozí zákonitosti, jenže zase to nedává smysl s tím teplým motorem. Asi to fakt dělá naschvál nebo nevím, zajímavý že to začlo když jsem si zrovna vychvaloval jak to pěkně jedí Citovat
Dopiťák Odesláno 10. prosinec 2009 Odesláno 10. prosinec 2009 mno me to delalo to samy a stacilo vycistit skrtici klapku,koupil sem new motorek volnobehu(nekdy se prilepil a jak byl uz horsi tak ho elektromagnet uz neodtrhl)+ vycisti si trubicku ktera vede od sani do MAP senzoru a auto musi jet jak z praku [upravil dne 10/12/09 tommas11] Citovat
majd Odesláno 10. prosinec 2009 Autor Odesláno 10. prosinec 2009 žeby naděje, už jsem to vzdával ale tohle určitě zkusím, klapku jsem čistil tak tam snad problém nebude. Někde jsem tady na fóru našel fotky a postup (docela rychlý ) jak rozebrat ten krokový motorek a vyčistit, tak to zkusím. je fakt že jestli je takovej sajrajt jako byl venku i uvnitř tak by to mohlo zlobit. jinak ta trubička, to bude asi ta jak je hodně napevno taková tvrdší a vede do rohu ke spolujezdci a do takovýho černýho plastovýho čehosi? Citovat
Dopiťák Odesláno 10. prosinec 2009 Odesláno 10. prosinec 2009 jj to je mapka kdyz ji odpojis od potlaku ze sani motor by mel zacit zlobyt kdyz tu trubicku ucpes prstem tak nachvilku motor pojede jak novej... jinak ten motorek je na sani,a pozor nezapinat klicek kdyz ho budes mit venku!!!jelikoz pri kazdym otocenim klicku do kontrolek se nastavuje od znova takze by sis tim moc nepomohl:)k tomu cisteni motorku obtoku sani ten sem cistil asi 5mesicu z toho kazdej mesic jednou a pomohlo to cca na 2-3 tydny nekdy..pak sem se nasral koupil druhej a tet mi to frci jak ¨novy¨ <--vsimnete si uvozovek on motor co ma nabehano 140tkm uz novej samozdrejme neni a k te mapce tam to vetsinou neni nejak zaspineny takze tam bych sahal az naposledy..a k te klapce na to je sprej primo na klapky hlavne na to nedavej cistic na brzdy potom dej vedet jak si dopadl [upravil dne 10/12/09 tommas11] [upravil dne 10/12/09 tommas11] Citovat
majd Odesláno 10. prosinec 2009 Autor Odesláno 10. prosinec 2009 Tommas11 máš u mě velké díky!!! i když je tam tma tak mi to nedalo, říkal jsem si že vyčistím tu hadičku k tomu MAP. No jenže jsem myslel že to je ta hadička jak čouhá hnedka vedle krokáče, pak jsem se podíval pořádně a vidím, že tam vede ještě jedna hadička, zajímavý že teďka po tmě jsem si toho všiml a přes den nee:), no a tak se na to beznadějně dívám na ty jejich origoš svorky se kterýma zažívám peklo a přemýšlím jak to sundám a v tom světe div se, vidím jak je ta hadička na konci (takový to kolínko) tak normálně popraskaná, tak jsem jki vypojil a nastartoval a přesně jak popisuješ začalo to zlobit (tak jak mě to zlobí poslední dobou). Odříznul jsem ten konec a napojil to zpátky na zbytek zdravé hadičky, teda dalo mi to zabrat tu svorku dát zpátky (ostatně jako vždy ). Nastartuju a motor běží jako dřív!!! Děkuju moc za rady a za pomoc, konečně se nebudu bát nastartovat s pocitem jestli je to tu zase!!! Když už jsme u toho nestává se vám někomu že jak jsou hadičky od paliva u motoru a jsou spojený takovýma kostkama, že když s nima trochu zaviklám tak tam prolíná benzín? Teďka mi to ani tak nevadí ale v létě často smrdí po nastartování jak se zatřepe motor a právě jak jsem opravoval tu hadičku tak jsem o to zavadil a zasmrádlo mi to pod nos (jinak prolíná mi to semtam i v napojení širší hadička na užší). Citovat
Dopiťák Odesláno 10. prosinec 2009 Odesláno 10. prosinec 2009 mno na ty kolinka na paliv.hadicich davej bacha lechce se daji zlomit:D jinak kdyz tam oddelas ty sponky u tech kolinek a das tam jinaci hadici az k vstrikum tak uz si tam das jiny sponky ..ale davej tam jen hadice na!! benzin !! normalni hadici ti benzin rozpusti a budes mit vstriky v .... Citovat
majd Odesláno 10. prosinec 2009 Autor Odesláno 10. prosinec 2009 takže jedině vyměnit? hadičky jsou pěkný a nic jim není, jen to prolíná v těch spojích při jemným zaviklání. Jsem myslel jestli to nějak nejde utěsnit, třeba něčím namazat nebo tak něco Citovat
Dopiťák Odesláno 10. prosinec 2009 Odesláno 10. prosinec 2009 mno ono hadicky muzou vypadat z venku jak chcou ale uvnitr to vypada u starsich vozu jinak :S ale to zalezi na tobe jestli tam das jen novy sponky nebo udelas i nove hadice Citovat
majd Odesláno 10. prosinec 2009 Autor Odesláno 10. prosinec 2009 ok, ja to nejak už pořeším . Teď si budu hlavně vychutnávat jak mi to nezdechá Citovat
Dopiťák Odesláno 10. prosinec 2009 Odesláno 10. prosinec 2009 jn ono to nastve kdyz prijedes na krizovatku a chcipne to bo jedes z kopce do zatacky a chcipne ti i posilovac brzd + rizeni to je fakt mazec Citovat
majd Odesláno 10. prosinec 2009 Autor Odesláno 10. prosinec 2009 joo tak mě to naštěstí chcípalo jen na té křižovatce, a většinou to mělo nějakou zákonitost takže jsem to mohl předvídat, jinak bych snad ani nejezdil radši. Citovat
Dopiťák Odesláno 12. prosinec 2009 Odesláno 12. prosinec 2009 a co porad jezdi? problem opraven na trvalo? Citovat
majd Odesláno 12. prosinec 2009 Autor Odesláno 12. prosinec 2009 Jezdí, bylo to stopro tím, už žádný problém. Ani jsem ten krokáč už nevytahoval, hold jedna prasklá hadička a kolik nadělá starostí. Citovat
JoseA Odesláno 9. leden 2010 Odesláno 9. leden 2010 Ahoj lidi. Tak sem na cabriu chtěl udělat trochu pořádek v motorovém prostoru, protože tam prakticky nic nebylo uchyceno, včetně baterky a tím pádem se mohlo cokoliv v zatáčce či při prudkém zabrzdění pěkně hnout, případně urvat kabel/hadici. Map senzor byl taky volně, tak sem sem ho našruboval na své místo (naštěstí mám ještě 306 sedan se stejným motorem, kde je vše v pořádku, takže podle něj dávám věci do pořádku v cabriu). Jenže když sem map senzor uchytil, zlomila se ta hadička co k němu je připojená. Ona tam totiž byla jenom nalepená nějakým vteřinovým lepidlem, protože tam chybí ten plastový nátrubek a proto to asi bývalý majitel nalepil a nechal volně ležet, aby tam nebyl ohyb. Slepil sem to znova, ale po nastartování po chvilce začal hodně kolísat volnoběh - zase se hadička odlepila. Proto mám dotaz: Myslíte že je reálné sehnat nějakou plastovou trubičku (jenže jaký typ plastu?)a tu na map senzor přilepil nejlépe po nahřátí horkovzdušnou pistolí? Nebo to nemá smysl a lepší bude sehnat druhý map senzor (jestli se povede). Jsou stejné na více druhů motorů? Citovat
Dopiťák Odesláno 9. leden 2010 Odesláno 9. leden 2010 Cus mam stejnej motor a asi cca za tyden asi mapku nebudu potrebovat(budu davat 16V).Takze asi budu mapku + dalsi veci z motor prostoru prodavat..jinak moc bych mapku nenahrival vevnitr je membrana krera muze prasknout..jinak druh plastu je tam nekde napsanej PP PE atd.. Citovat
JoseA Odesláno 9. leden 2010 Odesláno 9. leden 2010 tommas11: Já teď objevil na aukru nějakou veteš na 306 včetně tej mapky za dvě kilča, jenže čert věř že to bude fungovat. Kolik bys za ni chtěl? Já bych právě potřeboval jiné kravinky na cabrio, jako je měrka oleje, víčko nádobky ostřikovačů, plastový držák vzpěry kapoty. Ta mapka je stejná na 1,6 a 1,8 ? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.