Free-style Odesláno 8. prosinec 2009 Odesláno 8. prosinec 2009 Zdaravim panove, premyslim,ze si udelam k Vanocum radost a chtel bych si koupit telefon. Proto se vas chci zeptat jestli nahoudou nekdo z vas nema zkusenosti s telefonem LG KM900 Arena. Diky Citovat
jakub106GTI Odesláno 8. prosinec 2009 Odesláno 8. prosinec 2009 Tak za mě nepodoručuji. Ted zrovna je v opravě ta moje ho má cca 10 měsíců. Telefon je strašně pomalej a ještě víc když je tam pamětová karta. musíš to mačkat bud tou tužkou nebo nehtem - nereaguje to jako iphone. od začátku chrčí zadní repráček když voláme tak se to najednou vypne. No prostě strašnej telefon nikdy před tím jsme neměli LG a už ho ani mít nebudeme. Citovat
Free-style Odesláno 8. prosinec 2009 Autor Odesláno 8. prosinec 2009 tak urcite, iphone je iphone,ale taky ta cena to se mi za telefon fakt davat nechce, ale diky za nazor co bys ty osobne uprednostnil pred LG? kdyz tedy pomineme Iphone Citovat
jakub106GTI Odesláno 8. prosinec 2009 Odesláno 8. prosinec 2009 Původně zaslal: Free-style tak urcite, iphone je iphone,ale taky ta cena to se mi za telefon fakt davat nechce, ale diky za nazor co bys ty osobne uprednostnil pred LG? kdyz tedy pomineme Iphone v podobné ceně třeba ten samsung star. Za tu cenu je to naprosoto parádní. Citovat
Free-style Odesláno 8. prosinec 2009 Autor Odesláno 8. prosinec 2009 docela mu chybi hodne veci oproti arene... Citovat
luko407sw Odesláno 8. prosinec 2009 Odesláno 8. prosinec 2009 mam ho par tydnu a resetuje se sam od sebe,baterka taky nic moc 1-2 dny... Citovat
Free-style Odesláno 8. prosinec 2009 Autor Odesláno 8. prosinec 2009 uz druhy clovek..to nevypda moc dobre, ze by to byla spatna volba? Citovat
dobrmik Odesláno 8. prosinec 2009 Odesláno 8. prosinec 2009 hmm taky jsem se rozhodoval ale nakonec jsem se rozhodl pro n5800...lg má kámoš a taky se mi moc nezdá....naot že má mít 5mega foták tak nic moc....moje nokia dělá lepší... Citovat
Free-style Odesláno 8. prosinec 2009 Autor Odesláno 8. prosinec 2009 ted na tu nokii koukam a nevypada spatne..jak ji mas dlouho? Citovat
dobrmik Odesláno 8. prosinec 2009 Odesláno 8. prosinec 2009 asi tak 3měsíce...a zatím plná spokojenost...pročetl jsem spoustu for recenzí atd a prostě nokia asi vyšla nejlíp....sice lg je modelově novější ale kvalita nic moc... Citovat
oni Odesláno 8. prosinec 2009 Odesláno 8. prosinec 2009 jen pro moji zvedavost, co vas tahne k tem bezdotykovejm mobilum? moda? vzhled? fuknce? Citovat
dobrmik Odesláno 8. prosinec 2009 Odesláno 8. prosinec 2009 oni:vše co si uvedl....ale asi nejvíce funkce a vzhled...proto si je taky vybíráme.... Citovat
oni Odesláno 8. prosinec 2009 Odesláno 8. prosinec 2009 Ja bych si na to asi nezvykl na ten dotykac, nevim no! ale je to nova era mobilu, ktera pomalu a jiste vyrazuje mobili s tlacitkama jako kdysi mobily s barevnym displayem ty cernobily! Citovat
shwaara Odesláno 8. prosinec 2009 Odesláno 8. prosinec 2009 Má ho přítelkyně. Co se rychlosti týče, přijde mi OK. Je pravda, že se občas sekne, ale třeba by servis uměl přehrát FW. O téhle chybě (a samovolných restartech) jsem ale slyšel z více stran. Naopak ani stylus ani nehet na display nefungují, pouze cvičený dotyk bříškem prstu (na což já z HTC nejsem zvyklý, takže si s ním moc nerozumím) Citovat
dobrmik Odesláno 8. prosinec 2009 Odesláno 8. prosinec 2009 jj je to neco nového...ale tak nesmíse tomu bránit.....líbila se mi treba n85 nebo 82 ale výsuvná konstrukce ve mě budí pořád dojem nespolehlivosti...a jak se to vyklá i když je to nové atd... jj arena má displej kapacitní takže spocený prst atd je nepřesnost....nokia má klasický odporový... Citovat
oni Odesláno 8. prosinec 2009 Odesláno 8. prosinec 2009 Ja treba mam N82 a naprosta spokojenost, nemenil bych, po dlouhe dobe co me mobil zase poradne nadchnul, kdyz vidim, ze s nim muzu delat veci jako s pocitacem! Citovat
dobrmik Odesláno 8. prosinec 2009 Odesláno 8. prosinec 2009 jj mel jsem predtím n73 a taky spokojenost...jen malý displej...hodně jsem na netu a na jimu takže jsem chtěl neco s velkým displejem... Citovat
Free-style Odesláno 8. prosinec 2009 Autor Odesláno 8. prosinec 2009 jak na to koukam, Arena se asi fakt nepovedla..takze se budu muset poohlidnout po necem jinem..Mozna,ze zustanu verny sonyericssonu. a co nejaky zastupce Samsungu? Nemate nekdo neco na zpusob Areny ci n5800 Citovat
vendelinek Odesláno 8. prosinec 2009 Odesláno 8. prosinec 2009 Měl jsem alcatela, ericssona,samsunga,LG-nikdy více,přesedlal jsem před 8 lety na nokii,3 roky už mám N70ku,absolutní spokojenost,takže se přiklánim k NOKII Citovat
Free-style Odesláno 8. prosinec 2009 Autor Odesláno 8. prosinec 2009 mle jsem naposled nokii 6310i a to uz je asi tak no 5-6let zpet takze porad vaham jestli jit do Nokie Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.