Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Tak za mě nepodoručuji. Ted zrovna je v opravě ta moje ho má cca 10 měsíců. Telefon je strašně pomalej a ještě víc když je tam pamětová karta. musíš to mačkat bud tou tužkou nebo nehtem - nereaguje to jako iphone. od začátku chrčí zadní repráček když voláme tak se to najednou vypne.

No prostě strašnej telefon nikdy před tím jsme neměli LG a už ho ani mít nebudeme.

Odesláno
Původně zaslal: Free-style

tak urcite, iphone je iphone,ale taky ta cena :) to se mi za telefon fakt davat nechce, ale diky za nazor

co bys ty osobne uprednostnil pred LG? kdyz tedy pomineme Iphone

v podobné ceně třeba ten samsung star. Za tu cenu je to naprosoto parádní.

Odesláno

hmm taky jsem se rozhodoval ale nakonec jsem se rozhodl pro n5800...lg má kámoš a taky se mi moc nezdá....naot že má mít 5mega foták tak nic moc....moje nokia dělá lepší...

Odesláno

asi tak 3měsíce...a zatím plná spokojenost...pročetl jsem spoustu for recenzí atd a prostě nokia asi vyšla nejlíp....sice lg je modelově novější ale kvalita nic moc...

Odesláno

Ja bych si na to asi nezvykl na ten dotykac, nevim no! ale je to nova era mobilu, ktera pomalu a jiste vyrazuje mobili s tlacitkama jako kdysi mobily s barevnym displayem ty cernobily!

Odesláno

Má ho přítelkyně. Co se rychlosti týče, přijde mi OK. Je pravda, že se občas sekne, ale třeba by servis uměl přehrát FW. O téhle chybě (a samovolných restartech) jsem ale slyšel z více stran.

Naopak ani stylus ani nehet na display nefungují, pouze cvičený dotyk bříškem prstu (na což já z HTC nejsem zvyklý, takže si s ním moc nerozumím)

Odesláno

jj je to neco nového...ale tak nesmíse tomu bránit.....líbila se mi treba n85 nebo 82 ale výsuvná konstrukce ve mě budí pořád dojem nespolehlivosti...a jak se to vyklá i když je to nové atd...:blicismajlik

jj arena má displej kapacitní takže spocený prst atd je nepřesnost....nokia má klasický odporový...

Odesláno

Ja treba mam N82 a naprosta spokojenost, nemenil bych, po dlouhe dobe co me mobil zase poradne nadchnul, kdyz vidim, ze s nim muzu delat veci jako s pocitacem!

Odesláno

jak na to koukam, Arena se asi fakt nepovedla..takze se budu muset poohlidnout po necem jinem..Mozna,ze zustanu verny sonyericssonu.

a co nejaky zastupce Samsungu? Nemate nekdo neco na zpusob Areny ci n5800

Odesláno

Měl jsem alcatela, ericssona,samsunga,LG-nikdy více,přesedlal jsem před 8 lety na nokii,3 roky už mám N70ku,absolutní spokojenost,takže se přiklánim k NOKII

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...