anthraX306 Odesláno 7. prosinec 2009 Odesláno 7. prosinec 2009 Zdravím. Stává se vám to taky že když necháte auto stát nějakou dobu (týden a víc) a pršelo a když se pak rozjedete a je sucho tak na zemi zůstane vody jak když někdo vyleje půl kýbla na zem? To se tam tak pod těma plechama někde ta voda drží je to normální? Nechci mít z auta ponorku:bojim:D Citovat
dolly1010 Odesláno 7. prosinec 2009 Odesláno 7. prosinec 2009 Tak voda se vždycky někde udrží. Kde presně tu vodu pozoruješ (pod jakou částí auta)? Napadá mě, že by se voda mohla držet pod tím plastem u stěračů a kolem podběhů... Pak už asi jen prahy... Ale spíš se ti to zdá. Na autě se urží njaká voda a jak se rozjedeš, tak to opadá [upravil dne 7.12. 09 dolly1010] Citovat
Qcko Odesláno 7. prosinec 2009 Odesláno 7. prosinec 2009 Mne sa vacsinou drzi voda v prednych podbehoch, hlavne v lavom, ked sa pohnem, tak sa to vyleje:roll Citovat
Dopiťák Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 Neni to spis nakondenzovana voda ve vyfuku? Citovat
anthraX306 Odesláno 10. prosinec 2009 Autor Odesláno 10. prosinec 2009 Původně zaslal: tommas11 Neni to spis nakondenzovana voda ve vyfuku? Nene jak říka přesně Qcko je to z přední časti někde zpod motora taky bych to řekl na podbehy někde sa to tam musí držet [upravil dne 10/12/09 anthraX306] Citovat
domikra Odesláno 13. prosinec 2009 Odesláno 13. prosinec 2009 ja jsem zatím nic takového nepostřehl:bojim skus se po dešti podivat pod kapotu,jestli ti tam někde nesedi žaba na pramení [upravil dne 13/12/09 domikra] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.