orbin.1988 Odesláno 7. prosinec 2009 Odesláno 7. prosinec 2009 Zdar všichni, p ocelém Kladně scháním koženku, někdo z vás mi někde napsal odkaz kde se dá sehnat. Ale nevím ted kam. Poprosil bych vás o odkaz na tu stránku. A jak jsou velký rozměrově. Jinak dneska jsem na Kladně končně našel krám a nabízejí mi tam tvrdou koženku rozměrově metr na metr za 250 Kč. Je to hodně? Nemám o cenách v tomto směru. Díky za info Citovat
Qcko Odesláno 7. prosinec 2009 Odesláno 7. prosinec 2009 Kozenku na interier kupis v kazdom metrovom textile alebo galanterii, vacsinou maju vzorkovnik a objednas si kolko a akej kozenky chces... balik ma sirku 1.4 m a dlzku si volis sam, za 1bm je u nas priblizne 7 eur:super Citovat
orbin.1988 Odesláno 7. prosinec 2009 Autor Odesláno 7. prosinec 2009 Původně zaslal: Qcko Kozenku na interier kupis v kazdom metrovom textile alebo galanterii, vacsinou maju vzorkovnik a objednas si kolko a akej kozenky chces... balik ma sirku 1.4 m a dlzku si volis sam, za 1bm je u nas priblizne 7 eur:super Takžeu nás v Kč necelý 200Kč Citovat
Qcko Odesláno 7. prosinec 2009 Odesláno 7. prosinec 2009 Hej:aut ... inak ja som kupoval kozenku typ Bronco, k by to pomohlo;) Citovat
renm Odesláno 7. prosinec 2009 Odesláno 7. prosinec 2009 no nevím, já tu obyčejnou mám, a je to strašně nepoddajný, prakticky vůbec, po nahřátí se s tím moc potahovat složitější tvary nedají, jinak stála kolem těch 150,- za m2, na aukru se semtam vyskytne. Koženka do aut která by měla být pružná se cenově pohybuje od 500,-/m2 nahoru Citovat
Qcko Odesláno 7. prosinec 2009 Odesláno 7. prosinec 2009 No mne sa zdala pruzna az az, dvere v 306 new, som urobil z 1 kusa:super Citovat
orbin.1988 Odesláno 7. prosinec 2009 Autor Odesláno 7. prosinec 2009 No já jsem byl u brašnáře a říkal mi za tvrdou koženku, říkal do aut že je nejlepší a stála by 250Kč. Citovat
renm Odesláno 7. prosinec 2009 Odesláno 7. prosinec 2009 tak to nevím, asi bude více typů, mám nějakou z které se dělají shrnovací dveře a fakt to nejde moc přizbůsobit, o nějaké pružnosti nemůže být ani řeč. Chtěl bych si počalounit palubku tak taky budu rád za radu s typem koženky, ale nechci koupit zas něco s čím si můžu potáhnout tak maximálně stropnici:myslim Citovat
Qcko Odesláno 7. prosinec 2009 Odesláno 7. prosinec 2009 V tom maju vyhodu tie vzorkovniny, mozes si ju chytit a ponatahovat, pytal som sa pani aj na schopnost nasat lepidlo a podobne veci ako oter napriklad, celkom aj vedela a tak som kupil co som kupil a spokojnost.... myslim si, ze palubovka by sa s nou dala spravit, ale zalezi samozrejme od narocnosti a tvaru:super Citovat
orbin.1988 Odesláno 8. prosinec 2009 Autor Odesláno 8. prosinec 2009 Potom mi nabízel jinou, a ta se dala natahovat. ALe přišla mi taková ošuntělá. Zkrátka nic moc Citovat
renm Odesláno 8. prosinec 2009 Odesláno 8. prosinec 2009 jo ale tady v okolí jsem koženku nikde nesehnal, v obchodech ji nemají a čalouník tu taky není, takže jsem závislej na objednání z netu, takže zajíc v pytli Citovat
orbin.1988 Odesláno 8. prosinec 2009 Autor Odesláno 8. prosinec 2009 Někdo v nějakým tématu dával odkaz na Trutnov myslím, kde bylo koženky. Ale nevím ted kde Citovat
Driver Odesláno 8. prosinec 2009 Odesláno 8. prosinec 2009 Koženka a jiné materiály se dají koupit v Řempu, mají různé pobočky: http://www.rempo.cz/oddeleni/76/Kozenka-plasticka-kuze.aspx [upravil dne 8/12/2009 Driver] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.