Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdar všichni, p ocelém Kladně scháním koženku, někdo z vás mi někde napsal odkaz kde se dá sehnat. Ale nevím ted kam. Poprosil bych vás o odkaz na tu stránku. A jak jsou velký rozměrově. Jinak dneska jsem na Kladně končně našel krám a nabízejí mi tam tvrdou koženku rozměrově metr na metr za 250 Kč. Je to hodně? Nemám o cenách v tomto směru. Díky za info

Odesláno

Kozenku na interier kupis v kazdom metrovom textile alebo galanterii, vacsinou maju vzorkovnik a objednas si kolko a akej kozenky chces... balik ma sirku 1.4 m a dlzku si volis sam, za 1bm je u nas priblizne 7 eur:super

Odesláno
Původně zaslal: Qcko

Kozenku na interier kupis v kazdom metrovom textile alebo galanterii, vacsinou maju vzorkovnik a objednas si kolko a akej kozenky chces... balik ma sirku 1.4 m a dlzku si volis sam, za 1bm je u nas priblizne 7 eur:super

Takžeu nás v Kč necelý 200Kč

Odesláno

no nevím, já tu obyčejnou mám, a je to strašně nepoddajný, prakticky vůbec, po nahřátí se s tím moc potahovat složitější tvary nedají, jinak stála kolem těch 150,- za m2, na aukru se semtam vyskytne. Koženka do aut která by měla být pružná se cenově pohybuje od 500,-/m2 nahoru

Odesláno

tak to nevím, asi bude více typů, mám nějakou z které se dělají shrnovací dveře a fakt to nejde moc přizbůsobit, o nějaké pružnosti nemůže být ani řeč. Chtěl bych si počalounit palubku tak taky budu rád za radu s typem koženky, ale nechci koupit zas něco s čím si můžu potáhnout tak maximálně stropnici:myslim

Odesláno

V tom maju vyhodu tie vzorkovniny, mozes si ju chytit a ponatahovat, pytal som sa pani aj na schopnost nasat lepidlo a podobne veci ako oter napriklad, celkom aj vedela a tak som kupil co som kupil a spokojnost.... myslim si, ze palubovka by sa s nou dala spravit, ale zalezi samozrejme od narocnosti a tvaru:super

Odesláno

jo ale tady v okolí jsem koženku nikde nesehnal, v obchodech ji nemají a čalouník tu taky není, takže jsem závislej na objednání z netu, takže zajíc v pytli :nevim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...