Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

011 Tady nám to dalo hodně pokouřit. Nakonec jsme museli udělat nové štefty ze závitové tyče, přilepit epoxidem a přišroubovat tapecy.

[upravil dne 20/12/09 Bronak]

post-0-14109611668123_thumb.jpg

Odesláno

012 tady se bratranec zakousl do plastu kolem budíků. ze začátku jsem si myslel že to nepůjde ale výsledek je celkem slušný :-)

[upravil dne 20/12/09 Bronak]

post-0-14109611668233_thumb.jpg

Odesláno

019 . Tak zítra nebo v úterý ještě dodělat tapeci předních dveří ty jsem si nechal na konec :-D ani nevím proč spíše se nám do nich nechtělo. A ještě sehnat černé opěrky hlavy :-( nebo se potáhnou na bílou původní modré :-)

post-0-14109611668773_thumb.jpg

Odesláno

tak mozu jit konecne spat..co sem chtel videt tak sem videl a rikam ze to je super:)))) ani ja sem si netroufl na tu kaplicku:-Dji udelam at nejsem za luzra:_D

Odesláno

Bronak: u vas sa hovori \"smekám prěd tebou\", myslim, takze tak, mas to uplne paradne, bratranec ma sikovne ruky:mrk ... ten diel okolo budikov je totalna parada:roker

Odesláno

Tak ted sem skončil :-D. Sotva na to vidím ale ty fotky co jsem slíbil jsou tu. Ještě tam mám modré opěrky. ty budou bud bílé nebo černé. Ještě se změní koženka kolem řadící páky na bílo. ale to až o víkendu

post-0-14109611676061_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...