Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ten alkapren velká piksla asi 150 Kč. Byl levnější než v OBI. Začal jsem montovat věci do auta . během toho nestíhám moc fotit takže sem večer dám fotky až to tam vše bude

Odesláno

Bohužel dnešek se nevyvedl asi ve 14:00 mě odchytl soused že potřebuje s něcím pomoc náká anténa bo co že at příjdu v 5. Já vůl souhlasil stihl jsem do 5 akorát vyhodit staré modré sedačky v zádu a přehodit zadní pásy. A šel jsem k sousedovi . To jsem netušil že chce přidělávat satelit :-( takže sem tam od 5 v tom mraze máme tady -10 vrtal na střeže do komína díry a přidělával satelit ted to nemohl naladit takže sem tam zmrznul do ted. Takže ted teplý čaj a jít hodit do pežota zadní sedačky a musím vymyslet na jaké místo ted umístit zesilovat. Foto bude tedy zítra :-(

Odesláno

Tak jsem si hrál s držákem na zesilovač :-D Přemýšlel jsem z čeho by šel udělat a na konec mi posloužil starej dobrej Merkur z dětství :-D . Ted to vypadá jako franto podržto já du pro peníze :-D Ale až se přes to hodí tapec a pověsí se tam zesik myslím si že to taková zkáza nebude

[upravil dne 19/12/09 Bronak]

post-0-1410961166006_thumb.jpg

Odesláno

Ten Merkur je super napad, nezaberie to miesto a pevnost je dobra, na zosilovac to bude stacit, vyzera to stylovo s tym kobercom, uz sa neviem dockat tej bielej kozenky:mrk

Odesláno

Tak už tam ládujeme věci potažené koženkou a přední sedačky . Ale at děláme co děláme v garáži je hrozná zima venku - 18. Tak se chodíme občas ohřát tu náké foto

post-0-14109611666552_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...