Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem se dal pomaličku z lehnounka do úprav naší 206. je to rok výroby prosinec 1999. Motor 1.1 44 Kw :-)

[upravil dne 6/12/09 Bronak]

[upravil dne 19/1/10 Bronak]

post-0-14109611334022_thumb.jpg

Odesláno

Potom jsem trošičku odbočil ze vzhledu na muziku. Koupil jsem rádio Clarion FZ709E, k tomu zesilovač Spectron a Magnat B30 edition (Který je ted na prodej). Asi před měsícem sem se pustil do změny vzhledu interiéru. Začal jsem nalakováním středového panelu.

[upravil dne 6/12/09 Bronak]

post-0-14109611334129_thumb.jpg

Odesláno

včera si mi poštěstilo. Sehnal jsem sedačky z roku 2005 které jsou černé a lépe budou ladit do interiéru s bílíma plastama. A všechny plasty které přijdou na bílo (chci si zachovat originální černé co když se to nepovede :-D ) Ted čekám do pátka až budou plasty nastříkané na bílo. a budou se montovat sedačky. (původní jsou modré)

post-0-1410961133425_thumb.jpg

Odesláno

V týdnu si musím zajet do Pardubic pro bílou koženku a potáhnout polstrování dveří. Po prodeji Magnata B30 edition chystám koupit JBL. Magnata prodám levně.

Odesláno

Tak jsem se v pátek konečně dostal do Hradce Králové a koupil jsem bílou koženku. O Víkendu se pustím do potahování tepec dveří a kastlík. Držte palce. Jinak plasty jsou už v lakovně a čekám do pátka až budou hotové také bílou.

post-0-14109611539134_thumb.jpg

Odesláno

držim palce,je to makacka zezačatku pak ale brnkacka..zacni na kastliku spolujezdce:)tam je to nejjednodusi:)

Odesláno

určitě kastlíkem začnu. Dneska jsem ho koupil. Bohužel kupuji věci které chci předělat přelakovat a přečalounit, abych si zachoval originální klouné plasty. Co kdyby se mi to nelíbilo :-D Docela jsem zvědav jak se to bude čalounit koženkou. Rejty na to používal prý i horkovzdušku :-D tak uvidím

Odesláno

Zatím vycházím z tohoto . pochopitelně místo té světle hnědé (:-D nebo co to je ) je černá ale bílá by měla být skoro všude kde je na obrázku až na pár vyjímek

post-0-14109611540134_thumb.jpg

Odesláno

Takže dnes jsem začal s pomocí bratrance potahovat bílou koženkou. Po 4 hodinách usilovné práce :-D je hotovo. Ted to schne. Zítra nafotím. Také zítra namontuji nové sedačky, a před chvilkou mi přijeli plasty z lakovny :-) A ještě jsem sehnal budíky s otáčkoměrem konečně .

Odesláno

to sis za 4 hodky stihl co???? cim si to lepil....jestli chemoprenem tak to nalepis a drzi to..nic udychat nemusi

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...