Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

woodoo... ja sem tio nenahrival na tridveraku a taky to slo v pohode...vsude bez bublinek a hladoucke:)musim si zatleskat:potlesk

Odesláno

Tak lepené to je Alkaprenem , ale lepší je asi chemopren extrem ale alkaprenem to taky jde. Tak nahřívalo se. zvlášt složité ohyby a pod. šev by na tom asi vypadal lépe ale na ten semsi netroufl. Tak sedačky jsou dané ted nové původní modré. Tak je tam chvilku enchám tak jak jsou nejdřív na ně musím sehnat opěkry hlavy. Možná prostředek bych hodil do bíla ale to až v létě. ted se dodělá vnitřek a předělá se přední tapec dveří. Nechal jsem tam ten molitan a někde se to nechytlo :-(

Odesláno

já říkám: PARÁDA:super je to fakt povedený ale bacha abys to nepřehnal, eště možná něco by šlo ale myslim že pokud pojedeš pořád ve stejným tempu tak už toho bude moc a nemusí to bejt pěkný:super

• O 2 týdny později...
  • O 4 týdny později...
  • O 4 týdny později...
Odesláno

Ve čtvrtek jde pažout na vytažení prahu jak se mi povedlo pemáčknout a na přestíříkání kufru , prahu a ještě malej bourák nad zadním pravým kolem něko mi tam otevřel dveře a ujel :-( . Potom se vrhnu na muziku a taky bych rád instaloval XS blatníky. V čera jsem už přezul hurá jsou tam litáky .-D

[upravil dne 20/3/10 Bronak]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...