xavier Odesláno 5. prosinec 2009 Odesláno 5. prosinec 2009 Chcel by som sa vás všetkých kto majú nejaké skúsenosti s týmto problémom opýtať: 1. Je nutné pri demontáži hlavy z 307SW 2,0 HDI vyberať motor z auta? Po demontáži hlavy mi zistili, že mám praknutú hlavu medzi 3 a 4 válcom. Dali ju zavariť a montujú ju späť. 2. Budem si musieť dávať pozor pri jazde aby mi zase nepraskla? Myslím tým menej \"agresívnu\" jazdu, nevytáčať motor do vysokých otáčok ... 3. Je lepšie dať hlavu zavariť, alebo kúpiť novú? ( momentálne sa mi nejedná o cenu, ale o životnosť ). Vďaka za odpovede. Citovat
twoolf Odesláno 5. prosinec 2009 Odesláno 5. prosinec 2009 myslím, že hlava by měla jít sundat z motoru v autě. Jen bude blbej pristup zezadu - asi nápravnice ven, aby byl přístup na výfuk a pod. Zavařená hlava by měla vydržet v podstatě stejné zacházení co původní. Prasknutí by neměla způsobit agresivní jízda, spíš tam byl výrobní problém, nebo se to přehřálo a pod. Cena nové několikanásobně převýší cenu opravy, vrakoviště je risk, můžeš koupit ještě horší. Navíc jednotlivé díly se obvykle prodávají z motorů, které odešly. Funkční jsou v celku, nebo polomotory. Pokud ti hlavu opraví profík, neměl bych o ní stach. na BMW 525TD to byl častý jev a nevím o tom, že by hlavy někdo vařil víckrát. Citovat
pastorek Odesláno 5. prosinec 2009 Odesláno 5. prosinec 2009 1. Mala by sa dať demontovať priamo v aute 2. Šetrnejším zaobchádzaním jej určite predĺžiš životnosť lebo bude menej namáhaná teplotami a tlakom. 3. Pri zváraní sa vždy zmení i kryštalická mriežka materiálu takže v mieste zvaru bude už vždy iný materiál. Často sa stáva že znova praskne tesne vedľa zvaru, no nieje to pravidlo. Osobne by som to bral ako časovanú bombu. Záleží na rozsahu poškodenia a kvalite opravy Citovat
xavier Odesláno 5. prosinec 2009 Autor Odesláno 5. prosinec 2009 Vďaka za odpovede. Mám akurát info, že ju dali zavariť v nejakej firme, čo sa špecializuje na opravy hláv, takže uvidím. Motor mi vraj museli vybrať preto, lebo sa nevedeli dostať zozadu ku turbu a výfuku, alebo bol tam nejaký držiak niečoho, čo nevedeli demontovať, tak trošku som si čítal manuál \"Jak na to\" a nejako som som sa nedočítal že motor musí von, alebo som to prehliadol, neviem, preto mi bolo divné, že museli vyberať motor von. Citovat
pastorek Odesláno 5. prosinec 2009 Odesláno 5. prosinec 2009 Ak tú hlavu opravovala špecializovaná firma tak máš pomerne vysokú šancu na dlhú životnosť. S tou demontážou motora sa im ani nedivím, je tak krásny prístup k všetkému a aspom sa nemusíš báť že niekde strhli hrany alebo zabudli niečo dať. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.