Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

no co já jsem se o tom to dozvěděl tak jde o to aby jsi měl štítky na fóliích od výrobce a neměl by jsi stím mít žádné probémy.....nechat si to zatónovat do míry co je povolená státem

Odesláno

včera večer sem jel z mnichova a policajti mě stavěli 4Xmyslel sem že mi z toho jebne, dvakrát v německu, jednou v plzni a pak když už sem si řikal že je cesta za mnou a byl sem 10km od domova tak znova:grr a na folie mi ani jednou nic neřekli, ale co sem slyšel tak v německu a rakousku sou na to přísný ale vem si když jedeš po německý dálnící a předjížděj tě bmw a mercedesi tak maj taky černý skla tak nevim, asi hodně záleží na koho narazíš jako skoro se vším

• O 2 měsíce později...
  • O 5 měsíců později...
Odesláno

Tak už máš na autě ty folie, pochlub se. Taky jsem se o to zajímal a komplet auto, tzn. 2 x zadní okna, 2 x přední okna + zadní sklo (páté dveře), cca 3.5OO,- Kč. A má to i ty štítky s homologizací, teda jen na zadních dveřích, na přední prej ti to nikdo nedá.

Guest mischko11
Odesláno

zdravim len dotaz tonuje sa na 207 aj ten maly trojuholnik pri spataku ?

Guest mischko11
Odesláno

no vidim ze ho mas len na 207 je v takej gume a je to ako celok, a vie niekto odporucit kto to robi ? aj ten maly trojuholnik ?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...