Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

mas to fakt luxusni a verim ze i dlouho vydrzi mel sem 309ku 1,4 a byl to nezmar..jinak ty ourangy bych tam nedaval.. dal bych tam nejakej starsi desing at zachovas celistvost.. :D jinak :potlesk:potlesk:super:super:super fakt kraska a GTi je fakt nadhera

Odesláno

a já bych je tam dal, naživo to vypadá naprosto luxusně a i k našim o generaci starším autům prostě sednou :super

jinak mě by se líbili tyhle kola, ale cena je trochu mimo a i tak jsou téměř nesehnatelná :roll

Odesláno

tak uz se mi povedlo konecne zmrzlou kapalinu vypustit a vymenit za nemrznouci :) Dobil sem si doma baterku a hned naskocila holka jedna.Nejdriv chvilku cvakaly zdvihatka,ale nedivim se jim v tech mrazech ;) jinak bezela v pohode,akorat mi neukazovala tlak oleje.... musim se na to jeste mrknout! ale v tydnu ji dam do teplycka do vyhrivane garaze :mrk

Odesláno

tak uz je v schovany v garazi v teplicku.Konecne aspon preckame mrazi v pohode ;) Uz aby bylo teplo a mohl zacit delat na aute.uz me svrbi ruce! :mrk

Odesláno

takže zamrznutí bylo beze škod ? doufám, že jo :super

jinak to počasí mě taky už nebaví, jediný co sem v týhle kose udělal bylo, že sem vyndal z griffa baterku a nabil sem jí :D

Odesláno

jsou to nadherne kola!!! Jen ta cena vid Vino... :mrk

Vinorak: vypada to,ze to v poradku prezila.Jel sem s ni vcera a dobry.Jen brzdovy pedal byl hrozne tuhy,jako bych jel bez posilovace :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...