Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak díky Láďovi (Shotgun-děkuji za rady) :super to vypadá,že ,,cákání\" oleje budu mít asi za sebou.Teď sem dojel domu a po cestě sem ji protáhl trochu a vypadá to moc dobře! jinak s tou dpobře udělanou geškou co se mi povedlo zmizelo i bouchání takže dvě mouchy jednou ranou tak taky radost :)

p.s.: poradil mi pootevrit nalevaci vycko a vypada,ze to pomohlo.Jinak jeste zajedu koupit vetsi kolo na cerpadlo 2.0 a uz snad bude klid i s tlakem oleje

[upravil dne 8/2/11 10:39 SV 24]

Odesláno

jeste snad do konce tydne zmerim jake mam tlaky a zkouknu znovu ty hadice zda opravdu neni nejaka pricpana a podle toho se rozhodne co dal.Snad to bude ok.Hlava je cela po go tak ted zalezi jak je na tom spodek :roker

Odesláno

tak je to horší,než sem čekal.Měřil sem tlaky a špatný.tlaky 1.-6,5 2.-7. 3.-6,5 4.-6,1 takže musim začit setřit na GO spodku.Divim se,že to vůbec tak dobře startuje ,nehulí a nežere olej :(((

Odesláno

kurva štěpáne hod to ze barandovsky skály....!!! to auto te sežere:( a pritom když ste byliu mne se mi desne libilo!!!!!:aut

Odesláno

nehodim.Už stálo tolik peněz že už to musim dotáhnout a dodělat celý.Holt snad ještě chvíli ten motor vydrží a nezadře se.Oleje má furt dost tak snad to půl roku vydrží.A na podzim to propukne no.Go spodku,kastle a pak mozná i lak když na něj bude.Co se dá dělat...

Odesláno

tak mi zatim vychází takovýhle rozpočet na spodek:

přebrus kliky+šály -2500kč

sada vložek válců Elring -391kč

sada kluzných ložisek AE -1258kč

podložky pod kluz.lož. AE -313kč

ojniční ložiska AE -1078kč

sada pístních kroužků Goetze -3328kč

gufero klik.hřídele Corteco -246kč

[upravil dne 11/2/11 14:45 SV 24]

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...