Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

a kdyz uz byl naraznik dole,tak sem opravil uchyceni na stranach a mlhovku ktera mi nesvitila.Ale dlaky se mi nepodarilo zprovoznit :fnuk a pak sem posunul vys lizatko a myslim,ze to vypada lip,jak je tam ted mensi dira veprostred narazniku

post-5528-14109614757553_thumb.jpg

• O 2 týdny později...
Odesláno

tak o víkendu sem zase trochu zarobil na autě.pokus o naistalování přepážky do vany se nezdařil.Nechtělo se mi povolovat ložiska na klice alespoň prozatím.Ale dal sem novou pružinku s pístkem a vyčistil sací koš.Dal sem nové těsnění vany,čidlo teploty oleje a výpušták.Výsledkem po nastartování byl tlak 4bary na volnoběh v 20ti stupňové garáži,při zvýšení ot.na 2500tis. tlak k 5ti barům.Jenže při jízdě s olejem zahřatým na necelých 90stupňů je tlak v otáčkách lehce pod 4 a víc ani ťuk :myslim Dnes ráno po nastartování v mrazu tlak na neutrál 4 a při přidání plynu necelých 6barů.Ale jakmile se auto zahřeje i s olejem jde mi v jízdě ke 4.Co to může být ještě? nebo je to normální? :roll

Odesláno

Proč by jsi musel kvůli přepážce povolovat ložiska? Já jí mám ve vaně a na ložiska jsem nesáh. Ten tlak bude nejspíš způsobenej stářím motoru - budou větší vůle na klice a pak utíká více tlaku. Ještě by to možná spravilo větší řetězové kolo na kliku - roztočí čerpadlo na větší otáčky a tím by mělo lépe zásobovat.

Odesláno

nasel sem parametry tlaku oleje ze 405 Mi16 1.9 :

90st. olej- 4,1 bar pri 4tis.ot.

120st. olej-1,8 bar pri 1tis.ot.

120st.olej-5,5 bar pri 6500 ot.

varování oleje (kontrolka) 0,8 bar

Odesláno

Proč by jsi musel kvůli přepážce povolovat ložiska? Já jí mám ve vaně a na ložiska jsem nesáh. Ten tlak bude nejspíš způsobenej stářím motoru - budou větší vůle na klice a pak utíká více tlaku. Ještě by to možná spravilo větší řetězové kolo na kliku - roztočí čerpadlo na větší otáčky a tím by mělo lépe zásobovat.

Odesláno

a jak si ho tam dal nebo tu prepazku? jak si ji tam tedy pridelal? :myslim popr.zda nemas foto

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...