Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jinak vcera sem nasel delsi kuzelovesrouby co sem mel na minulych elektronech,takze sem je vcera vymenil.Pak sem chtel vymenit lambdu (mam dve nahradni),ale ta co tam ted mam nejde vubec povolit.Prostrikavam to uvolnocem na srouby a nic... :roll

Odesláno

tak včera sem musel přidělávat přední nárazník,který sem úspěšně ,,urval\" u práce při parkování o led.Naštěstí to nebylo nic vážného a přidělal sem ho zpět.Jen sem musel přivařit plastový držák nárazníku

[upravil dne 10/12/10 10:17 SV 24]

Odesláno

tak sem nakonec lambdu odpojil a pohoda.Jezdim bez ni a spotreba se nezvysila.Jinak zatim dostalo gtičko první blbosti pod stromeček.Hlavně zatim převodový olej,čepy řízení a olej na dolévání kdyby bylo potřeba.... :)

post-5528-14109614120356_thumb.jpg

• O 2 týdny později...
Odesláno

tak pres Vanoce sem docela dost jezdil mimo Prahu a schvalne pocital spotrebu s vypojenou Lambda sondou a vysla mi na 7,8l na sto mimo Prahu na okreskach.

Jinak me ted ceka: zajet do peugeota a objednat prepazku do vany,pruzinku na olej.cerpadlo z dvoulitra,nove cidlo na tlak oleje,novy retez a kryt retezu.Pak musim zkusit pretahnout hlavu,protoze mi pod hlavou okolo tesneni prosakuje olej :( potom tento tyden udelam kulaky a vymenim olej v prevodovce...

pak konecne dodelat zadni blatnik a vrhnout se na lesteni kol na leto.Na jare potom odstrojit a udelat klempirinu,vetsi brzdy,akceleracni silentblok,lozisko na spojce a mozna silentbloky ramen.A vic asi financne letos neudelame,protoze brzy nam dorazi domu opet dalsi pezotek :D

Odesláno

jinka bacha kryt řetězu na čepradlo mi16 motoru myslím nejde nemá nálitky na šrouby. Větší otáčky snad není třeba stejně už to pak ztrácí. Ale kdyby tak mi16x4 točí víc než dvoukolka asi o 200-300 otáček tak třeba přendat čipa nebo jednotku ale jsou snad jen 108kw

Odesláno

myslis,ze ten kryt mi tam nepujde teda jo? :myslim A otacky mi prijdou malo,kdyz auto zabere v6tis. nadherne a hned je v omezovaci.Chtel bych tak 7200 aby tocilo

• O 2 týdny později...
Odesláno

a vcera sem objednal dily v peugeotu.Nova pruzinka,pistek,spinac tlaku oleje a prepazka do vany.Krom toho sem dnes opet trochu pohnul s lestenim kol.Zatim sem to bral jen hrubejma smkrkama.A nakonec sem se rozhodl,ze na zaver bude stred leskle cerny a limce vylestene! :mrk

post-5528-1410961472086_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...