SV 24 Odesláno 7. prosinec 2010 Autor Odesláno 7. prosinec 2010 jinak vcera sem nasel delsi kuzelovesrouby co sem mel na minulych elektronech,takze sem je vcera vymenil.Pak sem chtel vymenit lambdu (mam dve nahradni),ale ta co tam ted mam nejde vubec povolit.Prostrikavam to uvolnocem na srouby a nic... Citovat
SV 24 Odesláno 8. prosinec 2010 Autor Odesláno 8. prosinec 2010 tak dnes jeste zkusim auto zahrat treba az pojedu domu,tak pak hned na hever prostrikat WDckem treba a snad to pujde povolit Citovat
SV 24 Odesláno 10. prosinec 2010 Autor Odesláno 10. prosinec 2010 tak včera sem musel přidělávat přední nárazník,který sem úspěšně ,,urval\" u práce při parkování o led.Naštěstí to nebylo nic vážného a přidělal sem ho zpět.Jen sem musel přivařit plastový držák nárazníku [upravil dne 10/12/10 10:17 SV 24] Citovat
Pata Odesláno 10. prosinec 2010 Odesláno 10. prosinec 2010 vypadá to moc pěkně Za kolik s tím jezdíš takhle v zimě? Citovat
SV 24 Odesláno 13. prosinec 2010 Autor Odesláno 13. prosinec 2010 ted budu muset menit lambdu tak se mi zvedla a jezdim ted za 10l po Praze [upravil dne 13/12/10 10:50 SV 24] Citovat
SV 24 Odesláno 20. prosinec 2010 Autor Odesláno 20. prosinec 2010 tak sem nakonec lambdu odpojil a pohoda.Jezdim bez ni a spotreba se nezvysila.Jinak zatim dostalo gtičko první blbosti pod stromeček.Hlavně zatim převodový olej,čepy řízení a olej na dolévání kdyby bylo potřeba.... Citovat
SV 24 Odesláno 21. prosinec 2010 Autor Odesláno 21. prosinec 2010 už ste nekdy videli gti16 se zahradkou?! Mate moznost...: Citovat
SV 24 Odesláno 3. leden 2011 Autor Odesláno 3. leden 2011 tak pres Vanoce sem docela dost jezdil mimo Prahu a schvalne pocital spotrebu s vypojenou Lambda sondou a vysla mi na 7,8l na sto mimo Prahu na okreskach. Jinak me ted ceka: zajet do peugeota a objednat prepazku do vany,pruzinku na olej.cerpadlo z dvoulitra,nove cidlo na tlak oleje,novy retez a kryt retezu.Pak musim zkusit pretahnout hlavu,protoze mi pod hlavou okolo tesneni prosakuje olej potom tento tyden udelam kulaky a vymenim olej v prevodovce... pak konecne dodelat zadni blatnik a vrhnout se na lesteni kol na leto.Na jare potom odstrojit a udelat klempirinu,vetsi brzdy,akceleracni silentblok,lozisko na spojce a mozna silentbloky ramen.A vic asi financne letos neudelame,protoze brzy nam dorazi domu opet dalsi pezotek Citovat
SV 24 Odesláno 3. leden 2011 Autor Odesláno 3. leden 2011 a jeste vlastne posunout hranici max. otacek trochu vis Citovat
Capy Odesláno 3. leden 2011 Odesláno 3. leden 2011 jinka bacha kryt řetězu na čepradlo mi16 motoru myslím nejde nemá nálitky na šrouby. Větší otáčky snad není třeba stejně už to pak ztrácí. Ale kdyby tak mi16x4 točí víc než dvoukolka asi o 200-300 otáček tak třeba přendat čipa nebo jednotku ale jsou snad jen 108kw Citovat
SV 24 Odesláno 3. leden 2011 Autor Odesláno 3. leden 2011 myslis,ze ten kryt mi tam nepujde teda jo? A otacky mi prijdou malo,kdyz auto zabere v6tis. nadherne a hned je v omezovaci.Chtel bych tak 7200 aby tocilo Citovat
SV 24 Odesláno 4. leden 2011 Autor Odesláno 4. leden 2011 tak vcera sem vymenil kulaky a dnes doladil geometrii a super.Zas je to o neco lepsi svezeni kdyz nic neboucha Citovat
SV 24 Odesláno 18. leden 2011 Autor Odesláno 18. leden 2011 tak sem doufam naposled letos opravoval utrzene uchyceni narazniku diky snehu a ledu Citovat
SV 24 Odesláno 18. leden 2011 Autor Odesláno 18. leden 2011 a vcera sem objednal dily v peugeotu.Nova pruzinka,pistek,spinac tlaku oleje a prepazka do vany.Krom toho sem dnes opet trochu pohnul s lestenim kol.Zatim sem to bral jen hrubejma smkrkama.A nakonec sem se rozhodl,ze na zaver bude stred leskle cerny a limce vylestene! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.