JUICE Odesláno 4. prosinec 2009 Odesláno 4. prosinec 2009 jen otázka, jsou stejný kolový šrouby na Al disky cyklone (306 GTI-6) a speedline (205 GTI) ??? mysli si, že ano Citovat
Béďa Odesláno 5. prosinec 2009 Odesláno 5. prosinec 2009 Melo by to tak bejt, pouze rozliseni dle vzhledu (chrom, ne- chrom). Delka zavitu a dosedaci plocha by mela byt stejna. 205kovy kola jsem mel taky ale poslal jsem je dal. Nejak se mi sekaly na prednich brzdicich, pri pootoceni (zavazi na vnitrni strane). Bylo tam ale tak stejne 2-3mm mezi brzdicem a kolem, to se mi moc nezdalo. Citovat
JUICE Odesláno 5. prosinec 2009 Autor Odesláno 5. prosinec 2009 Původně zaslal: Béďa Melo by to tak bejt, pouze rozliseni dle vzhledu (chrom, ne- chrom). Delka zavitu a dosedaci plocha by mela byt stejna. 205kovy kola jsem mel taky ale poslal jsem je dal. Nejak se mi sekaly na prednich brzdicich, pri pootoceni (zavazi na vnitrni strane). Bylo tam ale tak stejne 2-3mm mezi brzdicem a kolem, to se mi moc nezdalo. Jj, dík, mám ten samej problém, brzdiče mi dřou o závaží, budu muset znova nechat převážit s jiným závažím...... Citovat
Qcko Odesláno 5. prosinec 2009 Odesláno 5. prosinec 2009 Ja som to vyriesil tak, ze som trocha zbrusil brzdic:D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.