Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

nesviti mi potkavacky :( pojistky jsou ale v pohode. Problem je ze nemam ani kontrolku na palubovce tak nevim jestli svitily predtim :( Prisel sem na to dneska kdyz jsem pridaval Angel eyes.

Mam p106 1.0l 33kW ph2 04/97

Druha vec planuju ze si pridam i predni mlhovky ale zjistil jsem ze nemam natazene kabely. Kde je pruchod pro kabely z motoru do kabiny??? Je lepsi je zapojit pres rele nebo je to ok jen na prepinac pod volantem.

Pozdeji dohodim fotky az to bude trosku predelano bo to ted vypada jak po navsteve naseho creneho zlata :aut

Diky moc za pomoc :D

[upravil dne 4/12/09 Buback]

[upravil dne 28/12/09 Buback]

Odesláno

kontrolka by měla být si myslím jestli není spíš prasklá žarovka chceto zjistit jestli jde dopredu ke světlum štáva a dobrá kostra...

mlhovky natahni přez pojistku i relé aby jsi nespalil lukas páčku a nebo jestli dáš někde větší spínač tak relé nemusíš dávat ale je to lepčí

Odesláno

budiky mam rozebrane protoze delam modre podsviceni a zarovka tam nebyla a v miste kde ma byt kontrolka je ta folie cerna bez zadneho znaku :( mno zkusim to promerit a uvidime.

Kazdopadne diky ;)

Odesláno

Takze byla to pojistka, ale ktera to nemela byt :( nu coz jeden problem vyresen, druhy pribyl :(

Sviti mi 3 krouzky ze 4, ale bohuzel jsem to zjistil az sem to vsecko dal do kupy :( Ted jeste zbyva seridit svetla a snad to bude ok. Uz jsem je musel podlozit podlozkama bo serizovaci sroub funguje nejak podivne :( a videt 3m pred auto neni v noci moc pohoda.

• O 4 týdny později...
Odesláno

tak a dalsi problem, chtel jsem se optat jak je to s couvackama? Konecne mam zadni svetla s couvackama oproti tem originalnim. Ale jaksi nesviti :( Je tam uz natazen kabel a nebo si to musim udelat sam?

Eventuelne kde je spinac na prevodovce ktery couvacky zapina?

Jo a nevite nahodou kudy je protazen svazek kabelu s motoru do kabiny?? na schematech je to nekde na leve strane ale jaksi se mi to zatim nepodarilo najit :( potrebuju protahnout kabel na mlhy.

a dalsi otazka, nevi nekdo jak jsou zapojene piny na pacce pod volantem pro svetla a blinkry? Zkousel sem to promerit ale jsem z toho nejak pomaten :(

Diky moc ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...