mitman Odesláno 3. prosinec 2009 Odesláno 3. prosinec 2009 Cauves kluci, ja vim ze to sem nemam psat, ze to mam psat do inzerce, ale tam uz to mam Jde o to ze na to moc specham, o vejkendu potrebuju uz jezdit. Takze k veci, shanim zapalovaci rampu do mojí 406 rv.95 motor 2.0 16V 97kw RVF. Nemuzu ji sehnat a kdyz tak je to silena garda. Diky za kazdou nabidku Citovat
valig Odesláno 3. prosinec 2009 Odesláno 3. prosinec 2009 skus to opraviť vijde to lacnejšie aj ked ja som to skusal a nepodarilo sa lebo som to mal dost na ..........:papa:papa Citovat
Martin.nz Odesláno 4. prosinec 2009 Odesláno 4. prosinec 2009 Můžu ti nechat rampu, která mi zbyla po opravě té mojí. Plně funkční koupená tady na clubu a jezdil jsem sní měsíc než jsem se pustil do opravy té mojí. Cena 1300kč. Citovat
Guest servisman Odesláno 8. prosinec 2009 Odesláno 8. prosinec 2009 takže rampa vyměněna;) Zkoušel jsi ji rozebrat kde byla chyba ? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.