Kloub Odesláno 2. prosinec 2009 Odesláno 2. prosinec 2009 zdravím mám menší problémek, chvilku mě hraje subwofer v pohodě ale občas přestane hrát jakoby by byl někdě špatný kontakt:myslim dělá to jenom během jízdy a když jsem šel po kabeloch tak nikde nic. zkouším hýbat ze subem i zesilovačem jestli se to zase nepřeruší ale vše je v pohodě, jedině se to stává že když pohybuju s rádio tak se to přeruší, ale i dráty u rádia jsou v pohodě, mám to v autě nainstalované chvilku a před tím to vůbec nedělalo:myslim díky za jakékoliv rady Citovat
dolly1010 Odesláno 2. prosinec 2009 Odesláno 2. prosinec 2009 A nemáš třeba někde napájení KO. Popřípadě slabý kabely? Nevím co si mám představit podo pojmem subwoofer - může to bejt malej basáček s 20W zesilovačíčkem, nebo půlmetrovej reprák s \"500W\" zesikem kterýmu by bodnul faradovej kondík na napájecím drátu. Jak teď čtu že si ti to děje, když hejbeš s rádiem - není nějakej jetej konektor v rádiu. Může bejt uvolněnej na tišťáku. Jestli trošku elektrice rozumíš, tak ho zkus rozdělat a mrkni se, jestli konektor nemá studeňák [upravil dne 2.12. 09 dolly1010] Citovat
Kloub Odesláno 2. prosinec 2009 Autor Odesláno 2. prosinec 2009 mám velkou tubu a zesilovač, takže žádné XLOPD:aut kabely mám silné, možná i převyšují k mému výkonu a kabelý k rádiu mám taky nové ale kvalita nic moc, jen dlouhé cinche nic víc ale snad to stačí Citovat
Kloub Odesláno 2. prosinec 2009 Autor Odesláno 2. prosinec 2009 jinak repráky hrají furt normálně, jen ten sub vynechává Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.