Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

zdravím mám menší problémek, chvilku mě hraje subwofer v pohodě ale občas přestane hrát jakoby by byl někdě špatný kontakt:myslim dělá to jenom během jízdy a když jsem šel po kabeloch tak nikde nic. zkouším hýbat ze subem i zesilovačem jestli se to zase nepřeruší ale vše je v pohodě, jedině se to stává že když pohybuju s rádio tak se to přeruší, ale i dráty u rádia jsou v pohodě, mám to v autě nainstalované chvilku a před tím to vůbec nedělalo:myslim

díky za jakékoliv rady

Odesláno

A nemáš třeba někde napájení KO. Popřípadě slabý kabely? Nevím co si mám představit podo pojmem subwoofer - může to bejt malej basáček s 20W zesilovačíčkem, nebo půlmetrovej reprák s \"500W\" zesikem kterýmu by bodnul faradovej kondík na napájecím drátu.

Jak teď čtu že si ti to děje, když hejbeš s rádiem - není nějakej jetej konektor v rádiu. Může bejt uvolněnej na tišťáku. Jestli trošku elektrice rozumíš, tak ho zkus rozdělat a mrkni se, jestli konektor nemá studeňák ;)

[upravil dne 2.12. 09 dolly1010]

Odesláno

mám velkou tubu a zesilovač, takže žádné XLOPD:aut

kabely mám silné, možná i převyšují k mému výkonu a kabelý k rádiu mám taky nové ale kvalita nic moc, jen dlouhé cinche nic víc ale snad to stačí:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...