Ryusei Odesláno 30. listopad 2009 Odesláno 30. listopad 2009 Zdravim, zrovna jsem si pritahl novou krasku domu (306 1,8 16V r.v. 1997/7) a mám takový problém že ukazatel teploty na středovém panelu ukazuje prvních 5s zprávnou teplotu ale následně jde teplota výše (včera sem měl dle displeje) 68°C venku ... nevíte čím by to mohlo být, popřípadě kde je umístěn ? Díky za odpověď Citovat
opa.key Odesláno 30. listopad 2009 Odesláno 30. listopad 2009 Senzor by mel bejt v ridicove zrcatku, ale nejsem si 100% jistej Citovat
Qcko Odesláno 30. listopad 2009 Odesláno 30. listopad 2009 Cidlo je umiestnene v spolujazdcovom zrkadle;), podla toho co pises vyzera ze ho mas niekde pri motore:D . . . Citovat
jofo Odesláno 30. listopad 2009 Odesláno 30. listopad 2009 Senzor by mal byt v spolujazdcovom zrkadle. Vypada to na blbe cidlo, alebo zly kontakt(zaoxidovany) niekde na ceste medzi cidlom a displejom. Citovat
georgegg Odesláno 30. listopad 2009 Odesláno 30. listopad 2009 a kabel z čidla vede přímo do displeje?mam stejný problém, čidlo sem měl vyndané a je ok tak nevim čím by to mohlo být Citovat
DENISXXX Odesláno 30. listopad 2009 Odesláno 30. listopad 2009 me to ukazovalo sna 89 stupnu,prostriknul jsem dverni konektor kontaktolem,ted mi to ukazuje vzdycky +-5stupnu od spravne hodnoty,sam nevim co s tim Citovat
Ryusei Odesláno 30. listopad 2009 Autor Odesláno 30. listopad 2009 Tak koukam ze nejsem jediny komu to dela az bude cas (snad zitra) tak na to mrknu ... ale s tim ze by to mohlo bejt zaoxidovany bych mozna i souhlasil ... Citovat
jofo Odesláno 30. listopad 2009 Odesláno 30. listopad 2009 S tym ci to ide rovno do displeja som si nie isty, ale logicky by malo ist rovno tam. Nemam vedomost zeby bolo este nieco riadene od toho cidla. Pozri kolko drotov ide do toho displeja. Pocitam ze zem, napajanie-trvale, napajanie podsvietenia a mozno aj dva vodice z cidla. Citovat
Qcko Odesláno 30. listopad 2009 Odesláno 30. listopad 2009 Rozdiel je vo dverovych zvazkoch, takze bude to cidlo napojene asi do prechodky vo dverach??? A skusal si pozriet to cislo v zrkadle, ci tam nie je vo vode, alebo tam nemas bordel? Citovat
jofo Odesláno 30. listopad 2009 Odesláno 30. listopad 2009 Ked si uz nepamatam aku hodnotu malo to cidlo. Keby sme mali hodnoty cidla pri urcitej teplote tak by sa dalo vyskusat ci je blbe cidlo, alebo nieco v kablovacke. Stacilo by odpojit cidlo a pripojit tam potenciometer na ktorom si nastavis hodnotu odporu a pri tej by ti malo ukazat spravnu teplotu na displeji. Citovat
jofo Odesláno 30. listopad 2009 Odesláno 30. listopad 2009 Nemate niekto taky ten servisny manual k tej 306? Tam myslim boli popisane tie hodnoty. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.