DAVID Odesláno 30. listopad 2009 Odesláno 30. listopad 2009 Dnes brzo ráno mě 605ka nechala za křižovatkou, najednou klesly otáčky na 900 a pak tak po 20metrech motor zhasl úplně, už jsem auto nenastartoval. Jel jsem do práce vlakem. Zkoušel jsem startovat, elektrika jde, ale stále svítí žluté káčko, které normálně po tak dvou vteřinách po zapnutí klíčku zhasíná, startér se točí tak prudce jak kdyby žádný motor neroztáčel, však když zařadím rychlost, na startér auto popojede. Lidi pomozte, co se mohlo stát, nikdy mě to auto ve štychu nenechalo a to jsem jel s ním před 14 dny do Chorvatska a zpět. Motor vodu nechlastá, olej je v pořádku. Jo ještě je to dvoulitr 16V rok 95 benzín a jezdím na LPG. Baterie je půl roku stará. Upraven nadpis tematu, puvodně \"POMOC !\". Přečti si prosím pravidla fora, děkuji. RH [upravil dne 30/11/09 Radek Hurvajz] Citovat
georgegg Odesláno 30. listopad 2009 Odesláno 30. listopad 2009 kámošoj to dělalo něco podobnýho, startér točil jako zběsilej a nechytlo to ani náhodou, měl v háji palivový čerpadlo a imobilizér Citovat
kaper Odesláno 30. listopad 2009 Odesláno 30. listopad 2009 Jednoznačne diagnostika bez nej sa dalej nepohneš Citovat
DAVID Odesláno 30. listopad 2009 Autor Odesláno 30. listopad 2009 Díky moc, vyřeším odtah do servisu, dám vědět jak to dopadlo:mad: Citovat
tagorarichard Odesláno 30. listopad 2009 Odesláno 30. listopad 2009 nechci strasit,ale pokud motor toci strasne rychle jek pises jako by neroztacel motor ,mohl by to byt I rozvodak. Citovat
DAVID Odesláno 1. prosinec 2009 Autor Odesláno 1. prosinec 2009 Povolený rozvodový řemen, ale až tak, že je mimo ozubení. Nevím co se stalo nad písty... Citovat
tagorarichard Odesláno 1. prosinec 2009 Odesláno 1. prosinec 2009 já už raději nic neříkám řekl bych že 16v se potká Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.