Andreww Odesláno 31. prosinec 2009 Autor Odesláno 31. prosinec 2009 Ono s tou koženkou to není zase tak jednoduché... Radši si to rozdělám a pěkně všechno napasuju. Nebyl to nijaký problém. Jen to opatrně rozloupneš od sebe a pak zase ztavíš pájkou. Citovat
Meldik Odesláno 2. leden 2010 Odesláno 2. leden 2010 Andreww:Muzes trochu popsat, jak jsi tu kozenku potahl?....to jsi seskrabnul ten starej tapec a kozenku na to nalepil???....vypada to moooc hezky... Citovat
Andreww Odesláno 2. leden 2010 Autor Odesláno 2. leden 2010 Tapec, který jsem měl byl z několika vrstev. Je to ten bílý plastový základ, na tom je rstva tkaniny podobná vatě, pak tenká vrstva molitanu a nakonec vrchní látka. V mém případě nějaký mikroplyš či co (ty co jsem měl předtím asi nemají ten molitan, takže nevím, jak by to šlo dolů). Látku jsem ztrhnul. Část molitanu šla dolů s ní, zbytek jsem sedřel pryč až po tu tkaninu. Ta je tam nalisovaná a tvrdá, takže není potřeba ji odstraňovat. Jen je dobré, pokud je někde přes okraje volně přečnívající, odsřihnou. Tapec jsem očistil kartáčem a hurá ne lepení. Použil jsem k tomu chemoprén a začínal jsem od nejhlubšího místa v tapecu. Pěkně po kouskách. Citovat
Andreww Odesláno 2. leden 2010 Autor Odesláno 2. leden 2010 Nevím jestli je to standart, ale ta moje šla natahovat v jednom směru. Dal jsem ji viz foto kvůli tomu, že tímto směrěm jsou složitější tvary. Citovat
Lluciano Odesláno 2. leden 2010 Odesláno 2. leden 2010 Původně zaslal: oni Původně zaslal: Lluciano Sedačky XS, už nikdy jinak. Moc hezká práce btw. - mám k nim tapecy v černé kožence, žádný plyš...elegance až na půdu ty tapeci si delal sam nebo uz tak byli, muzes hodit foto jak to vypada? Už jsem to tak před 3 lety koupil. Ale mám k tomu origo frantíckej manuál, kde je fotka interiéru velice podobného, takže bych soudil, že to dokonce už takhle sjelo z pásu. Foto brzo dohodím. Ne všude to jako nějak skvěle sedí, ale je to na vzhled a údržbu prostě luxus... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.