jadek Odesláno 29. listopad 2009 Odesláno 29. listopad 2009 Zdravim, chtěl bych si do autí poridit nakej woofer. Premyslim jeden z těchto: http://www.mall.cz/auto-subwoofery/magnat-edition-tube-t30 http://www.mall.cz/auto-subwoofery/macaudio-mpx-box-112 http://www.mall.cz/auto-subwoofery/magnat-edition-b30 Ten první by byl vzhledem k výkonu asi nejlepší, ale je strasne moc velky, přeci jenom 73 cm ve 106ce je dost.. Takže moc nevím no. Díky za rady popripade za jinaci nabídku Citovat
peugeot09 Odesláno 29. listopad 2009 Odesláno 29. listopad 2009 Je mi jasný, kam tou poznámkou i jiné nabídce míříš... Předpokládám, že příští či přespříští týden konečně přijde zásilka desetipalcových repráčků z Německa. Bedýnka bude rozměrově ještě menší, než jsou ty miniatury s dvanáctipalcem. Důležitý je ale ujasnit si, co od takového subwooferu čekáš. Pokud chceš jen tak decentně zabasovat, zadunět či zahučet a přispět Číňanovi na rejži, tak si klidně některou z těch bedýnek kup, myslím, že svůj účel snad splní. Pokud ovšem už chceš něco víc...třeba perfektní návaznost na zbytek audiosestavy, kde se subwoofer stane jenom jedním z prvků a sestava bude hrát jako celek, tak mám pro tebe řešení. Taktéž zvládnu nekompromisní návrh s požadavkem na maximální možný výkon, přičemž tahle malá bedýnka díky kvalitnímu reproduktoru a kvalitnímu, odladěnému návrhu smete vše, co jsi hodil do odkazů. Pokud jsi někde z okolí, můžeme udělat takový malý srázek, věřím, že si vybereš. Citovat
jadek Odesláno 29. listopad 2009 Autor Odesláno 29. listopad 2009 Nemám moc peněz, takže to určitě nebude nějak extra dobrý subwoofer, ale na druhou stranu si myslim, že mi to postačí... Nepotřebuji nic extra. Bohužel jsem z Hradce Králové, to je kus. Mohl bys poradit jestli ten druhý a nebo třetí subwoofer? Co mám v prvním příspěvku ? Mockrát dík Citovat
peugeot09 Odesláno 29. listopad 2009 Odesláno 29. listopad 2009 Je to jedno, všechny jsou zhruba na stejné úrovni. Není to tak dávno, co jsem reproduktory z těchto bedýnek proměřoval. Děs, běs. V téhle cenové kategorii se prosímtě vyhni všemu, co má BR. Snad všechny reproduktory, se kterými jsem měl tu čest, měli velice slabý magnetický systém, což je v kombinaci s těžkou membránou a bassreflexem zabijákem kvalitních basů v autě... Je ale opravdu škoda, že nemáš další tisícikorunu nazbyt. Já osobně ve všech případech, kdy si jdu něco koupit upřednostňuji co možná nejlepší poměr cena/kvalita. Ať už se to týká autí, audia nebo třeba čokolády. Radši si připlatím pár korun a vím, že to bude mňamka. Ty si teď vybíráš mezi těmi nejlevnějšími čokoládami značky Tesco a doufáš, že si pochutnáš a nezkazíš si zuby. Takovou čokoládu nenajdeš. Vždycky to bude kompromis. U mě za cenu čokolády Milka dostaneš sedmdesátiprocentní Lindt. Citovat
jadek Odesláno 29. listopad 2009 Autor Odesláno 29. listopad 2009 njn, ber, že jeste nemakám, jsem student a peníze nejsou Vemu tedy asi ten magnat. Citovat
peugeot09 Odesláno 29. listopad 2009 Odesláno 29. listopad 2009 To bude asi to nejmenší zlo. Až si ušetříš na Milku a Tesco tě přestane nudit, ozvi se. [upravil dne 29/11/09 peugeot09] Citovat
Bronak Odesláno 29. listopad 2009 Odesláno 29. listopad 2009 jeslti budeš kupovat ten Magnat B30 Edition . Zrovna ho prodávám je koupený o prázdninách takže ještě v záruce hraje dobře na začátek dobrý napiš kolik bys mi za něj dal. někde se sejdeme předvedu ti jak hraje. napiš sem nebo na email OndraOk@seznam.cz Citovat
peugeot09 Odesláno 29. listopad 2009 Odesláno 29. listopad 2009 Tak to potom jadeku neváhej a ber. Za tu cenovku těžko vymyslíš něco lepšího. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.