Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim, chtěl bych si do autí poridit nakej woofer.

Premyslim jeden z těchto:

http://www.mall.cz/auto-subwoofery/magnat-edition-tube-t30

http://www.mall.cz/auto-subwoofery/macaudio-mpx-box-112

http://www.mall.cz/auto-subwoofery/magnat-edition-b30

Ten první by byl vzhledem k výkonu asi nejlepší, ale je strasne moc velky, přeci jenom 73 cm ve 106ce je dost.. ;) Takže moc nevím no.

Díky za rady popripade za jinaci nabídku ;)

Odesláno

Je mi jasný, kam tou poznámkou i jiné nabídce míříš... :)

Předpokládám, že příští či přespříští týden konečně přijde zásilka desetipalcových repráčků z Německa. Bedýnka bude rozměrově ještě menší, než jsou ty miniatury s dvanáctipalcem.

Důležitý je ale ujasnit si, co od takového subwooferu čekáš. Pokud chceš jen tak decentně zabasovat, zadunět či zahučet a přispět Číňanovi na rejži, tak si klidně některou z těch bedýnek kup, myslím, že svůj účel snad splní.

Pokud ovšem už chceš něco víc...třeba perfektní návaznost na zbytek audiosestavy, kde se subwoofer stane jenom jedním z prvků a sestava bude hrát jako celek, tak mám pro tebe řešení. Taktéž zvládnu nekompromisní návrh s požadavkem na maximální možný výkon, přičemž tahle malá bedýnka díky kvalitnímu reproduktoru a kvalitnímu, odladěnému návrhu smete vše, co jsi hodil do odkazů.

Pokud jsi někde z okolí, můžeme udělat takový malý srázek, věřím, že si vybereš. ;)

Odesláno

Nemám moc peněz, takže to určitě nebude nějak extra dobrý subwoofer, ale na druhou stranu si myslim, že mi to postačí... Nepotřebuji nic extra.

Bohužel jsem z Hradce Králové, to je kus. :(

Mohl bys poradit jestli ten druhý a nebo třetí subwoofer? Co mám v prvním příspěvku ?

Mockrát dík :)

Odesláno

Je to jedno, všechny jsou zhruba na stejné úrovni. Není to tak dávno, co jsem reproduktory z těchto bedýnek proměřoval. Děs, běs. V téhle cenové kategorii se prosímtě vyhni všemu, co má BR. Snad všechny reproduktory, se kterými jsem měl tu čest, měli velice slabý magnetický systém, což je v kombinaci s těžkou membránou a bassreflexem zabijákem kvalitních basů v autě...

Je ale opravdu škoda, že nemáš další tisícikorunu nazbyt. Já osobně ve všech případech, kdy si jdu něco koupit upřednostňuji co možná nejlepší poměr cena/kvalita. Ať už se to týká autí, audia nebo třeba čokolády. Radši si připlatím pár korun a vím, že to bude mňamka. Ty si teď vybíráš mezi těmi nejlevnějšími čokoládami značky Tesco a doufáš, že si pochutnáš a nezkazíš si zuby. Takovou čokoládu nenajdeš. Vždycky to bude kompromis. U mě za cenu čokolády Milka dostaneš sedmdesátiprocentní Lindt. ;)

Odesláno

jeslti budeš kupovat ten Magnat B30 Edition . Zrovna ho prodávám je koupený o prázdninách takže ještě v záruce hraje dobře na začátek dobrý napiš kolik bys mi za něj dal. někde se sejdeme předvedu ti jak hraje. napiš sem nebo na email OndraOk@seznam.cz

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...