Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Čau prosím vás chtěl jsem se zeptat jak zvyšujete výkon u motorů 2.0 HDi ( 66 KW ) ? Co říkáte na chip tuning u tohoto motoru a doporučili by jste mi nějakou dobrou firmu na chipnutí .

Odesláno

firmu bych asi zminil jedine bitpower, od nich ma nachipovane uz druhe auto Prema a chvali si to.

O chipovani tohhle motoru uz se tu psalo, a o chipovani obecne taky, pouzij hledani, urcite budes mit co cist... Osobni zkusenost s timhle motorem nemam, ale mel jsem nachipovane 2.0HDI 80kW -> 96kW a ted nevim presne, ale myslim 300Nm (zmereno na brzde) bylo poznat, ze jede lip, ale kdyz jsi tomu slapnul, tak to zase vic zralo.

Odesláno

ja mam 306 HDi s 66 kW a mam to chipnute asi o 20%, co znamena zvysenie (vraj) na 108 koni a 250 Nm (nebol som to nikde merat). Motor ma vyssi vykon, je to citit hlave pri predbiehani a celkovo na tahu. Ale zasa ma trosku slabsi tah do tych 1800 otacok oproti stavu pred nachipovanim. Viem to posudit, lebo mam doma 2 rovnake 306ky, jednu s origo 90 konmi a jednu nachipovanu

Chip robil jeden chlapik za 150 eur, ale tu na slovensku. Mam to asi 4 mesiace a zatial ziadna porucha

306 HDi XS

Odesláno

Ja mam tento motor chipnuty asi 80 000 km a vsetko co tu napisali je pravda. A aj s tym zvyraznenym turbo efektu je to pravda... Hlavne v lete ked je horuco a tento motor nema intercooler... v zime to tak nie je poznat... Ale kupit znovu to auto tak tam ten chip urcite zas dam aj ked som musel po nom menit spojku, lebo zacala klzat :aut:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...