Mara773 Odesláno 29. listopad 2009 Odesláno 29. listopad 2009 Čau prosím vás chtěl jsem se zeptat jak zvyšujete výkon u motorů 2.0 HDi ( 66 KW ) ? Co říkáte na chip tuning u tohoto motoru a doporučili by jste mi nějakou dobrou firmu na chipnutí . Citovat
f3Rd@ Odesláno 30. listopad 2009 Odesláno 30. listopad 2009 firmu bych asi zminil jedine bitpower, od nich ma nachipovane uz druhe auto Prema a chvali si to. O chipovani tohhle motoru uz se tu psalo, a o chipovani obecne taky, pouzij hledani, urcite budes mit co cist... Osobni zkusenost s timhle motorem nemam, ale mel jsem nachipovane 2.0HDI 80kW -> 96kW a ted nevim presne, ale myslim 300Nm (zmereno na brzde) bylo poznat, ze jede lip, ale kdyz jsi tomu slapnul, tak to zase vic zralo. Citovat
Lubos77 Odesláno 30. listopad 2009 Odesláno 30. listopad 2009 ja mam 306 HDi s 66 kW a mam to chipnute asi o 20%, co znamena zvysenie (vraj) na 108 koni a 250 Nm (nebol som to nikde merat). Motor ma vyssi vykon, je to citit hlave pri predbiehani a celkovo na tahu. Ale zasa ma trosku slabsi tah do tych 1800 otacok oproti stavu pred nachipovanim. Viem to posudit, lebo mam doma 2 rovnake 306ky, jednu s origo 90 konmi a jednu nachipovanu Chip robil jeden chlapik za 150 eur, ale tu na slovensku. Mam to asi 4 mesiace a zatial ziadna porucha 306 HDi XS Citovat
El-Chio Odesláno 30. listopad 2009 Odesláno 30. listopad 2009 Ja mam tento motor chipnuty asi 80 000 km a vsetko co tu napisali je pravda. A aj s tym zvyraznenym turbo efektu je to pravda... Hlavne v lete ked je horuco a tento motor nema intercooler... v zime to tak nie je poznat... Ale kupit znovu to auto tak tam ten chip urcite zas dam aj ked som musel po nom menit spojku, lebo zacala klzat Citovat
Mara773 Odesláno 1. prosinec 2009 Autor Odesláno 1. prosinec 2009 A jinačí úpravy než chip jste prozatím nikdo nedělal na tomto motoru ? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.