greg Odesláno 28. listopad 2009 Odesláno 28. listopad 2009 Kola dělají auto, toe jasný. Takže musí vypadat dobře. Ty moje AEZ jsou trochu odřený, tak jsem si říkal že je dám na sezonu do kupy. Jsou \"klasicky\" stříbrný. Tu odřenou hranu jsem lechce vybrousil do hladka pod vodou. Ale co ted s tím? stačí jen ty obroušený kousky vzít plničem a lakem a navrvh bezbarvým? Existuje na kola nejakej speciální lak? Díky za informace Citovat
greg Odesláno 30. listopad 2009 Autor Odesláno 30. listopad 2009 tak trochu pokrok, odřené hrany jsou vybroušené do hladka a kolo stříknuté plničem. Už je stříknutý i spešl lakem na kola od Motipu a čeká na vrchní lak to ale nemám na fotce střed je lehce rozleštenej. Citovat
georgegg Odesláno 30. listopad 2009 Odesláno 30. listopad 2009 a jakej lak si přesně použil?a kolik toho je tak potřeba na všechny kola?našel sem něco na jejich stránkách a tam maj plechovnky po 400ml, taky bych něco vyved s kolama přes zimu až je sundál Citovat
greg Odesláno 30. listopad 2009 Autor Odesláno 30. listopad 2009 Motip - sprey na kola, v podstatě je to tenhle http://tuning.autodoplnky.cz/autokosmetika/motip-dupli/barvy-na-kola%7C1/motip-sprej-na-disky-kol-barva-stribrna-obsah-b-s28352484 je toho 500 mll kupoval sem ho v ZR za 175,- zatím nevím ale jedno kolo uz mám hotové a vystačí mi to minimálne eště na jedno. Další vrstvy jsou vrchním bezbarvým taky Motipem. Citovat
georgegg Odesláno 30. listopad 2009 Odesláno 30. listopad 2009 jinak to vypadá fakt super, taky se do toho pustím Citovat
greg Odesláno 30. listopad 2009 Autor Odesláno 30. listopad 2009 plniče jednu vrstvu, laku 2 vrstvy a bezbarvého rači 3 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.