Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

nevím který čuflík a jinak mám zkušenost,že vyměnit gumky někdy nepomůže,většinou když je třeba vyměnit gumky,tak bud jsou gumky sežrané starou kapalinou,která se roky roky neměnila,nebo horší případ,že vnitřek válce má pracovní plochu už vydřenou a nové gumky moc nepomůžou--uvidíš sám...

Odesláno

a ten kolík strčím až když tam dám vnitřek toho válce?a jde pod nádobku

A mazi posilavačem a brzdovím válcem má bej těsnění nebo ne?

a díky ti za rady

[upravil dne 28/11/09 Cepak]

Odesláno

ten kolík zabraňuje prvnímu pístku,aby šel nadoraz do konce válce:myslim--ale radši se podívej i někde na řez toho válce--není jedno,kdy ten čep vložíš :(

Odesláno

Sada gumiček stojí do pětistovky a zvládnout bys to měl doma:super

EDIT: Podle katalogu AutoKelly pro novější model 1.4 stojí sada gumiček od 160 do 250 korun;)

[upravil dne 29/11/2009 Dundee]

Odesláno

zdravím klucí tak jsem přegumičkoval válec a namontoval jsem ho zpět a když to chci odvzdušnit tak to nejde a pedál mi de na zem jakto? dík za rady

Odesláno

Chlapi jak maj byt ty gumicky v tom valci??me se zda ze to nekdo dal predtim obracene a ted to jde jenom proslapnout a zda se mi ze to mam malej tlak a jde to jenom jednim okruhem a to slabe:( :(

Odesláno

Panove prosimvas ted mi zacalo brzdit pravi predni a levi zadni a uz fakt nevim co stim muzete mi aspon nekdo odpovedet???

[upravil dne 4/12/09 Cepak]

Odesláno

A to začalo brzdit samo od sebe? Když jsi měl venku válec, tak je kompletně zavzdušněnej systém, proto se mu při tom odvzdušňování moc nechtělo. Nezbývá než dlouho a pořádně odvzdušňovat.

P.S.: Zjistils, kam přesně patří ten dorazovej čep? Pokud neni na správnym místě, tak by to třeba mohl dělat on:myslim

Odesláno

Ten dorazovej cep vim kam patri vzal jsem to na praxi a tam mi mistr rekl ze to patri tak a tak...MEl jsem tam moc zarazenou nadobku s kapalinou takze mi nesla do tech der na okruhy...Takze kdyz mi brzdi dve kola predni a zadni tak mam poprad odvzdusnovat jo??kdyz sundam hadici u valce tak s toho nejd evubec nic ale kdyz tam kapalinu naleju do ty diry kam ma prid hadice tqk ji to normalne vyhaze ven a novou si to nenabere:(:(

Odesláno

Pokud to je takhle, tak máš asi blbě nějakou gumičku nebo je třeba natrhlá. Ale nejdřív bych to zkusil znova odvzdušnit, než bych znova vyndaval válec...

Odesláno

Mistr mi rekl ze mam jednu obracene tak sem ji otocil...A ovzdusnuju to porad nejdriv jde kapalina pak vzduch a pak uz nhic tak ja netusim co to dela...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...