ozzy56 Odesláno 28. listopad 2009 Odesláno 28. listopad 2009 nevím který čuflík a jinak mám zkušenost,že vyměnit gumky někdy nepomůže,většinou když je třeba vyměnit gumky,tak bud jsou gumky sežrané starou kapalinou,která se roky roky neměnila,nebo horší případ,že vnitřek válce má pracovní plochu už vydřenou a nové gumky moc nepomůžou--uvidíš sám... Citovat
Cepak Odesláno 28. listopad 2009 Autor Odesláno 28. listopad 2009 vnitřek nevypadá vydřenej a tady je foto toho čudlíku co mi vypad když jsem sundal nádobku Citovat
ozzy56 Odesláno 28. listopad 2009 Odesláno 28. listopad 2009 to je dorazový kolík--příjde tím čepem do válce Citovat
Cepak Odesláno 28. listopad 2009 Autor Odesláno 28. listopad 2009 a ten kolík strčím až když tam dám vnitřek toho válce?a jde pod nádobku A mazi posilavačem a brzdovím válcem má bej těsnění nebo ne? a díky ti za rady [upravil dne 28/11/09 Cepak] Citovat
ozzy56 Odesláno 28. listopad 2009 Odesláno 28. listopad 2009 ten kolík zabraňuje prvnímu pístku,aby šel nadoraz do konce válce:myslim--ale radši se podívej i někde na řez toho válce--není jedno,kdy ten čep vložíš Citovat
Cepak Odesláno 28. listopad 2009 Autor Odesláno 28. listopad 2009 a tesnění?? tam je mezi br. válcem a posilovačem? Citovat
ozzy56 Odesláno 28. listopad 2009 Odesláno 28. listopad 2009 myslím že ne,ale už jsem to dlouho nedělal... Citovat
Cepak Odesláno 29. listopad 2009 Autor Odesláno 29. listopad 2009 Kluci na kolik tak vyhde pregumickovani toho valce??? Citovat
Dundee Odesláno 29. listopad 2009 Odesláno 29. listopad 2009 Sada gumiček stojí do pětistovky a zvládnout bys to měl doma:super EDIT: Podle katalogu AutoKelly pro novější model 1.4 stojí sada gumiček od 160 do 250 korun;) [upravil dne 29/11/2009 Dundee] Citovat
Cepak Odesláno 30. listopad 2009 Autor Odesláno 30. listopad 2009 zdravím klucí tak jsem přegumičkoval válec a namontoval jsem ho zpět a když to chci odvzdušnit tak to nejde a pedál mi de na zem jakto? dík za rady Citovat
Cepak Odesláno 1. prosinec 2009 Autor Odesláno 1. prosinec 2009 Chlapi poradte prosim sem stoho dost zklamanej:myslim:myslim:myslim:grr:grr:grr:(:( Citovat
Cepak Odesláno 3. prosinec 2009 Autor Odesláno 3. prosinec 2009 Chlapi jak maj byt ty gumicky v tom valci??me se zda ze to nekdo dal predtim obracene a ted to jde jenom proslapnout a zda se mi ze to mam malej tlak a jde to jenom jednim okruhem a to slabe:( Citovat
Cepak Odesláno 4. prosinec 2009 Autor Odesláno 4. prosinec 2009 Panove prosimvas ted mi zacalo brzdit pravi predni a levi zadni a uz fakt nevim co stim muzete mi aspon nekdo odpovedet??? [upravil dne 4/12/09 Cepak] Citovat
Dundee Odesláno 4. prosinec 2009 Odesláno 4. prosinec 2009 A to začalo brzdit samo od sebe? Když jsi měl venku válec, tak je kompletně zavzdušněnej systém, proto se mu při tom odvzdušňování moc nechtělo. Nezbývá než dlouho a pořádně odvzdušňovat. P.S.: Zjistils, kam přesně patří ten dorazovej čep? Pokud neni na správnym místě, tak by to třeba mohl dělat on:myslim Citovat
Cepak Odesláno 4. prosinec 2009 Autor Odesláno 4. prosinec 2009 Ten dorazovej cep vim kam patri vzal jsem to na praxi a tam mi mistr rekl ze to patri tak a tak...MEl jsem tam moc zarazenou nadobku s kapalinou takze mi nesla do tech der na okruhy...Takze kdyz mi brzdi dve kola predni a zadni tak mam poprad odvzdusnovat jo??kdyz sundam hadici u valce tak s toho nejd evubec nic ale kdyz tam kapalinu naleju do ty diry kam ma prid hadice tqk ji to normalne vyhaze ven a novou si to nenabere:( Citovat
Dundee Odesláno 4. prosinec 2009 Odesláno 4. prosinec 2009 Pokud to je takhle, tak máš asi blbě nějakou gumičku nebo je třeba natrhlá. Ale nejdřív bych to zkusil znova odvzdušnit, než bych znova vyndaval válec... Citovat
Cepak Odesláno 4. prosinec 2009 Autor Odesláno 4. prosinec 2009 Mistr mi rekl ze mam jednu obracene tak sem ji otocil...A ovzdusnuju to porad nejdriv jde kapalina pak vzduch a pak uz nhic tak ja netusim co to dela... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.