Cepak Odesláno 27. listopad 2009 Odesláno 27. listopad 2009 zdravím mám dotaz ohledně brzd 205. když poprví sešlápnu pedál tak jde úplně na podlahu a po druhím sešlápnutí to teprv začne brzdit ( a zadek brzdí víc neš přední) čím to může být a nebo já příčina díky za rady [upravil dne 27/11/09 Cepak] Citovat
Cepak Odesláno 27. listopad 2009 Autor Odesláno 27. listopad 2009 kapaliny je tam dost a nikde mi to neteče už jsem stoho neštastnej :myslim:myslim Citovat
Dundee Odesláno 27. listopad 2009 Odesláno 27. listopad 2009 Takže když šlápneš dva a víckrát, tak to začne brzdit? V lepšim případě je to zavzdušněný, v horšim případě je v háji válec nebo posilovač. Citovat
Cepak Odesláno 27. listopad 2009 Autor Odesláno 27. listopad 2009 ODvzdusneny to je....To blo prvni co jsem udelal. A jak skusim brzdovej valec jestli je v haji a pak posilovac?? Citovat
Fr3sh Odesláno 27. listopad 2009 Odesláno 27. listopad 2009 taky bych tipoval valec...posilovac to nebude...kdyby byl spatnej tak nebudes brzdit pac ho nezmacknes ja hlasuju pro valec Citovat
Cepak Odesláno 27. listopad 2009 Autor Odesláno 27. listopad 2009 a jak ho zkusim jestli je v hajzlu??? Citovat
Cepak Odesláno 27. listopad 2009 Autor Odesláno 27. listopad 2009 takze brzdovej valec by se dal nak rozebrat tam by meli bejt gumicky ktery by mohli bejt v nejlepsim pripade v haji ze????? Citovat
Dundee Odesláno 27. listopad 2009 Odesláno 27. listopad 2009 Přesně tak, válec se dá rozebrat a přegumičkovat. Citovat
Cepak Odesláno 27. listopad 2009 Autor Odesláno 27. listopad 2009 takze ho vymontuju mel by tam bejt potlak z posilovace takze to pujde spatne ze?a musim vypustit kapalinu a celi auto potom ovzdusnit? Citovat
Dundee Odesláno 27. listopad 2009 Odesláno 27. listopad 2009 Ten podtlak vypustíštím, že z posilovače vytáhneš podtlakovou hadici (tam bys pak měl dát novej O-kroužek). Pak povolíš brzdový trubky a vypustíš kapalinu z nádobky a válce (dá se z nádobky vysát injekcí), válec odmontuješ, rozebereš a přegumičkuješ. Pak to zase všechno smontuješ a odvzdušníš... Citovat
Cepak Odesláno 27. listopad 2009 Autor Odesláno 27. listopad 2009 Jasny tak zitra to udelam...Ta hadice na podtlak by v tom posilovaci mela byt hodne volna nebo ma mit vuli malou??Protoze se mi zda ze je tam zbytecne velka a nelibi se mi to:myslim;) Citovat
Dundee Odesláno 27. listopad 2009 Odesláno 27. listopad 2009 Je tam vlastně jen nasazená a drží a těsní přes ten O-kroužek. Stačí silou zatáhnout a bude venku;) Citovat
Cepak Odesláno 28. listopad 2009 Autor Odesláno 28. listopad 2009 klucí tak mám brzdovej válec venku a jak se stoho sundá ta nádobka na kapalinu? a může bejt trošku kapaliny v posilovači?? trošku je jí tam díky za rady Citovat
Cepak Odesláno 28. listopad 2009 Autor Odesláno 28. listopad 2009 prosim o odpoved odbornici:) Citovat
ozzy56 Odesláno 28. listopad 2009 Odesláno 28. listopad 2009 nádobka je jen natlačená na válci přes gumku kapalina v posilovači nesmí být--je to důkaz,že válec propouštěl kapalinu Citovat
Cepak Odesláno 28. listopad 2009 Autor Odesláno 28. listopad 2009 jj dík tak je venku a dá se rozebrat ten brdovej válec víc? Citovat
ozzy56 Odesláno 28. listopad 2009 Odesláno 28. listopad 2009 no abys ho přegumičkoval,tak jinak než rozebrat to nejde...,bude tam segrovka a pak vysuneš celý vnitřek a dáš nové gumky,nebo máš celý vnitřek nový--hlavně si dej pozor při vytahování, abys to pak vrátil v tom pořadí,jaks to vytáhl... Citovat
Cepak Odesláno 28. listopad 2009 Autor Odesláno 28. listopad 2009 jj to jsem si nafotil jak jsem to vytáh a budu kupovat nevý gumyčky jen a kdyš jsem vyndal nádobku tak my vypad od někud takovej malej čuflík nevite kam stím kdyžtak nafotím kdyby jste nevěděli Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.