Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravím mám dotaz ohledně brzd 205.

když poprví sešlápnu pedál tak jde úplně na podlahu a po druhím sešlápnutí to teprv začne brzdit ( a zadek brzdí víc neš přední) čím to může být a nebo já příčina díky za rady :fnuk

[upravil dne 27/11/09 Cepak]

Odesláno

Ten podtlak vypustíštím, že z posilovače vytáhneš podtlakovou hadici (tam bys pak měl dát novej O-kroužek). Pak povolíš brzdový trubky a vypustíš kapalinu z nádobky a válce (dá se z nádobky vysát injekcí), válec odmontuješ, rozebereš a přegumičkuješ. Pak to zase všechno smontuješ a odvzdušníš...

Odesláno

Jasny tak zitra to udelam...Ta hadice na podtlak by v tom posilovaci mela byt hodne volna nebo ma mit vuli malou??Protoze se mi zda ze je tam zbytecne velka a nelibi se mi to:myslim;)

Odesláno

klucí tak mám brzdovej válec venku a jak se stoho sundá ta nádobka na kapalinu? a může bejt trošku kapaliny v posilovači?? trošku je jí tam díky za rady

Odesláno

no abys ho přegumičkoval,tak jinak než rozebrat to nejde...,bude tam segrovka a pak vysuneš celý vnitřek a dáš nové gumky,nebo máš celý vnitřek nový--hlavně si dej pozor při vytahování, abys to pak vrátil v tom pořadí,jaks to vytáhl...

Odesláno

jj to jsem si nafotil jak jsem to vytáh a budu kupovat nevý gumyčky jen a kdyš jsem vyndal nádobku tak my vypad od někud takovej malej čuflík nevite kam stím kdyžtak nafotím kdyby jste nevěděli

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...