Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Strejc měl AX 1,4D 1993 ve !!sportovní úpravě!!, bylo dodáno prodejcem (Německo) na přání předchozího majitele na úzkých širokých gumách na parskáčích, všude samý spojler, mlhovky, malý dřevěný volant, plátěná střecha a plno jiných nepotřebných věcí. Osobně jsem s ním najel 2000 km po Dánsku a Německu a super autíčko pro dva a psa se super spotřebou a i poměrně živé. Strejc ho dal po dvou letech pryč, to mu totiž už potřetí prasklo těsnění pod hlavou, ostatně to byl i důvod, proč se ho zbavoval i ten předchozí majitel (oba se dušovali, že s nim jezdili s citem, netočili ho za studena...)

Guest NiceOne
Odesláno

na muj vkus prilis male. Kdyz sem v tom sedel, tak sem mel sedadlo uplne vzadu a stejne sem mel malo mista:( (ale to je asi mou vyskou:)

Odesláno
Napsán autorem peugeot 306

No taky nejsem žádněj střízlík mam 187 cm a 100 kg takže vzadu jenom tak pro psa.Nevíte kde by se dal na netu sehnat návod na údržbu? :papa :papa :papa

Je jen 187cm co bych za to dal ja mam cca 196cm a neco kolem 90kg.:(:(

Odesláno
Napsán autorem John

Napsán autorem peugeot 306

No taky nejsem žádněj střízlík mam 187 cm a 100 kg takže vzadu jenom tak pro psa.Nevíte kde by se dal na netu sehnat návod na údržbu? :papa :papa :papa

Je jen 187cm co bych za to dal ja mam cca 196cm a neco kolem 90kg.:(:(

Velkej... velkej...a... velkej !!!!

Odesláno
Napsán autorem John

To Luger : njn hold kdyz jsem byl malej tak jsem asi hodne pil ze jsem takhle narost a ted piju taky ale nastesti uz nerostu.:D:D:D

Spíš jsem čekal odpověď typu

\"Malej... malej...a... malej !!!! \":D

Odesláno
Napsán autorem John

To Luger: napsat ze jsem malej to by asi neproslo to by pak ostatni lidi byli nevim co...

:o:o:o

Proste jsem drobatko vyssi. :D:D:D

drobatko jo???

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...