Martin407sw Odesláno 25. listopad 2009 Odesláno 25. listopad 2009 Při sešlápnutí plynového pedálu se místo zátahu turba ozve syčení. Na volnoběh má motor normální zvuk a když jedu a plyn sešlapuju pozvolna aby turbo nezabíralo tak auto jede (jestli se to dá nazývat jízdou...). Nevíte co by to mohlo být? Citovat
kajvet Odesláno 25. listopad 2009 Odesláno 25. listopad 2009 syčení může způsovat děravý výfuk např.... často nevydrží pružný kus výfuku kousek za motorem (\"vánočka\") Citovat
Přema Odesláno 25. listopad 2009 Odesláno 25. listopad 2009 Jestli ti to nejede jak má....tak by to mohla být některá s tlakových hadic od turba na stlačený vzduch.......mě už praskly 2....... Citovat
Martin407sw Odesláno 25. listopad 2009 Autor Odesláno 25. listopad 2009 No a mohli byste prosím sem hodit nějaký obrázek kde najdu ty hadice? Napadlo mě že by to mohla být prasklá hadice ale ted večer tam stejně prd uvidím.... Přesně Přemo nejede to jak má (žádná kontrolka mi na palubce nesvítí), myslím že kdyby byl prasklý výfuk za motorem tak by mi to i \'\'střílelo\'\' ne? Jinak stalo se mi to dneska jel jsem z práce domů a vše bylo o.k, doma jsem zastavil vypl motor a cca po 20 min jsem zas nastartoval a jakmile jsem dal 3 a sešlápl plyn tak to začalo syčet a auto zrychlovalo velice pomalu (jako bez turba) Citovat
Martin407sw Odesláno 25. listopad 2009 Autor Odesláno 25. listopad 2009 Jinak dík za jakoukoli radu, mám strach aby nebylo turbo v háji ale to by zas signalizovaly nějaké zvuky které by turbo vydávalo ne? Moje pracovalo tak jak má až do teď. Citovat
Přema Odesláno 25. listopad 2009 Odesláno 25. listopad 2009 Víš kde je a co je intercooler?????? Tak od něho a do něho..... Tahle je jedna z těch a ještě je jedna spodní pod tím chladičem(intercoolerem) [upravil dne 25-11-09 Přema] Citovat
Přema Odesláno 25. listopad 2009 Odesláno 25. listopad 2009 Původně zaslal: Martin407sw No a mohli byste prosím sem hodit nějaký obrázek kde najdu ty hadice? Napadlo mě že by to mohla být prasklá hadice ale ted večer tam stejně prd uvidím.... Přesně Přemo nejede to jak má (žádná kontrolka mi na palubce nesvítí), myslím že kdyby byl prasklý výfuk za motorem tak by mi to i \'\'střílelo\'\' ne? Jinak stalo se mi to dneska jel jsem z práce domů a vše bylo o.k, doma jsem zastavil vypl motor a cca po 20 min jsem zas nastartoval a jakmile jsem dal 3 a sešlápl plyn tak to začalo syčet a auto zrychlovalo velice pomalu (jako bez turba) Tohle přesně mi dělala prasklá hadice.......není to nic vyjímečného že praskají....jak sem již psal....už 2 Citovat
Martin407sw Odesláno 25. listopad 2009 Autor Odesláno 25. listopad 2009 Původně zaslal: Přema Víš kde je a co je intercooler?????? Tak od něho a do něho..... Tahle je jedna z těch a ještě je jedna spodní pod tím chladičem(intercoolerem) [upravil dne 25-11-09 Přema] Abych se přiznal tak nevím kde ho hledat.... Citovat
MatrixChose Odesláno 25. listopad 2009 Odesláno 25. listopad 2009 To je chladič na vzduch takže hnedka vepředu Citovat
Martin407sw Odesláno 25. listopad 2009 Autor Odesláno 25. listopad 2009 Původně zaslal: Martin407sw Původně zaslal: Přema Víš kde je a co je intercooler?????? Tak od něho a do něho..... Tahle je jedna z těch a ještě je jedna spodní pod tím chladičem(intercoolerem) [upravil dne 25-11-09 Přema] Abych se přiznal tak nevím kde ho hledat.... Děkuji až ted se mi objevila i fotka... :-) Nevíš kolik to tak stojí?? a koupit to radši v Peugeotu nebo můžu i jinde.... Citovat
Přema Odesláno 25. listopad 2009 Odesláno 25. listopad 2009 Původně zaslal: Martin407sw Původně zaslal: Přema Víš kde je a co je intercooler?????? Tak od něho a do něho..... Tahle je jedna z těch a ještě je jedna spodní pod tím chladičem(intercoolerem) [upravil dne 25-11-09 Přema] Abych se přiznal tak nevím kde ho hledat.... A fotka co???? jestli nevíš co je intercooler tak se na to radši vyser a dej to do servisu...... Citovat
Přema Odesláno 25. listopad 2009 Odesláno 25. listopad 2009 Původně zaslal: Martin407sw Původně zaslal: Martin407sw Původně zaslal: Přema Víš kde je a co je intercooler?????? Tak od něho a do něho..... Tahle je jedna z těch a ještě je jedna spodní pod tím chladičem(intercoolerem) [upravil dne 25-11-09 Přema] Abych se přiznal tak nevím kde ho hledat.... Děkuji až ted se mi objevila i fotka... :-) Nevíš kolik to tak stojí?? a koupit to radši v Peugeotu nebo můžu i jinde.... Cca do 2000 a nikde jinde než v pežo to nekoupíš...... Citovat
Martin407sw Odesláno 25. listopad 2009 Autor Odesláno 25. listopad 2009 super tak dík za rady kluci, zítra na to kouknu a zajdu koupit nadici (stad bude prasklá jen jedna... ) Citovat
kajvet Odesláno 25. listopad 2009 Odesláno 25. listopad 2009 já tu vrchní měnil taky, v peugeotu s prací za 1100,- Kč Citovat
Mišak 306 Odesláno 25. listopad 2009 Odesláno 25. listopad 2009 No tak nejdřív zjisti jestly to je fakt tou hadicej to poznáš jestly je ruplá a by jsi to nekupoval zbytečně jdi po tom jen tak si přidávej plynem a jdi po tom rukou byd ti jí to bude přisávat nebo foukat na ní.. Tak bych to řešil já nejdřív... Citovat
Martin407sw Odesláno 26. listopad 2009 Autor Odesláno 26. listopad 2009 Tak jsem se na to dneska díval a mám prasklou tu spodní hadici u toho chladiče vzduchu, takže už jsem objednal v pežotu novou stojí 1191,- kč. Citovat
MatrixChose Odesláno 26. listopad 2009 Odesláno 26. listopad 2009 Jak je tohle krásná cena. U 406 old HDi modelu byla za \"úžasných\" 3500,- Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.