Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

mam ich doma uz:D mal na jednom elektrone aj nahodenu gumu hned som to aj skusil sedi to perfektne posudte sami.:roker sory ze je spinave tam kde som to bral prsalo.:blicismajlik

post-0-14109611102608_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: domikra

Původně zaslal: ozzy56

na 306ku pasují disky R15, 6.5 šířka,ET 18, pneu 195-55-15

takže ET 13 by měly jít bez problémů--kolo bude vysunuto 5 mm

to jsou 15\",ale podle mně asi široké,ja jsem mněl 14\" ET 16 6J,pneu 185/60 a bylo to tak tak

Jestliže mají 6,5palcový kola ET18,tak 7palcový kola jsou o cca 1,3 cm širší to je 6,5 mm na každou stranu od středu,takže aby to bylo nastejno tak to vychází ET12,nějaká vůle tam je určitě,takže bych se toho nebál s ET13.Aspon si to myslim,vždycky,když jsem si tohle pro sebe na auto počítal,tak mi to vyšlo :myslim:D:D:D

• O 2 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: oni

ty to mas snizeny? jak si to snizoval, vypada moc pekne...

jj mam to znizeny no vzal som flexu a som odpilil 3 zavity zo struny hehe.myslel som si ze to bude zle sediet na ceste ale je to pohode. hehe ale to som len tak skusal lebo mam doma este struny aaj mecpersony tak keby to bolo zle tak by som nahodil naspet te dobre struny:D

Odesláno

Kola na autě jsou hezký:super Chtělo by to foto z boku;)

Jinak bacha ať si na těch pružinách brzo nerozbiješ nos,ber to tak že když vemu pilku a užíznu ti o 15cm nohy,taky se ti nebude dobře chodit:D:D:D

Odesláno

no hehe musim si davat pozor ked prechadzam napriklad cez spomalovace alebo cez hrbole ked po nich prejde rychlo tak to buchne. ale to buchaju tlmice lebo ked som odpilil zo strun tak to padlo nizie ale aj z ttlmicmy.ale aspon lepsie sledujem cestu:D

• O 5 týdnů později...
Odesláno

S pneu 175/65 R14 máš poloměr kola 290 mm, pokud nazuješ 195/45 R15 změníš poloměr na 277 mm . S pneu 195/50 R15 bude poloměr kola 287 mm což bych volil především kvůli podvozku a tachometru ;) ...

Odesláno
Původně zaslal: Linkisek

S pneu 175/65 R14 máš poloměr kola 290 mm, pokud nazuješ 195/45 R15 změníš poloměr na 277 mm . S pneu 195/50 R15 bude poloměr kola 287 mm což bych volil především kvůli podvozku a tachometru ;) ...

kecod,říka,že se teď víc díva na cestu než na tacháč:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...