Guest NiKi406 Odesláno 22. listopad 2009 Odesláno 22. listopad 2009 Ako vam ukazuje teplotu oleja cca po akom case sa vam zohreje a na aku teplotu? Citovat
Y2K Odesláno 22. listopad 2009 Odesláno 22. listopad 2009 Tazko povedat ked ten teplomer je tak \"super ociachovany\". Ale povedzme ze normal je tak 110. Este sa mi nejak nestalo ze by mal viac. A zohreje sa ...no zalezi podla jazdy, ak sa zohreje voda a potom sa motor toci tak rychlejsie. Ak to beriem tak ze hned behnem na dialnicu tak po 5 km uz ma spominanu teplotu. Citovat
Guest NiKi406 Odesláno 22. listopad 2009 Odesláno 22. listopad 2009 Původně zaslal: Y2K Tazko povedat ked ten teplomer je tak \"super ociachovany\". Ale povedzme ze normal je tak 110. Este sa mi nejak nestalo ze by mal viac. A zohreje sa ...no zalezi podla jazdy, ak sa zohreje voda a potom sa motor toci tak rychlejsie. Ak to beriem tak ze hned behnem na dialnicu tak po 5 km uz ma spominanu teplotu. No lebo pri beznej jazde ked je ZIMA napr 0C vonku... tak trva trosku kyms a zohreje olej vsak? Citovat
Y2K Odesláno 22. listopad 2009 Odesláno 22. listopad 2009 Samozrejme, a zalezi aj od toho ako sa motor chladi, teda ako rychlo ides a podobne. Citovat
Guest NiKi406 Odesláno 22. listopad 2009 Odesláno 22. listopad 2009 Původně zaslal: Y2K Samozrejme, a zalezi aj od toho ako sa motor chladi, teda ako rychlo ides a podobne. Inac uz si bol na nejakom zraze vacsom Peugeot 406 coupe? By som chcel vidite take peugeotiky ze sa stertnut a tak Inac ti prisla SS odomna? Citovat
Y2K Odesláno 22. listopad 2009 Odesláno 22. listopad 2009 SS prisla, aj som odpisal. Na zraze iba coupe som nebol, bol som na zraze v PN cez leto pripadne teraz naposledy. Inak nemam na to prilis casu... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.