PatoRS Odesláno 23. leden 2010 Odesláno 23. leden 2010 tak co myslite bude sa to dat opravit ostatne 3 kola su OK akurat jedno je zalomene. A ked uz niekto renovoval cyklone tak co ste ich dali opieskovat a nato komaxtit alebo autolak.....chcel by som nieco s peknym hrubym zrnom... myslite ze to bude dobre?... Citovat
PatoRS Odesláno 26. leden 2010 Odesláno 26. leden 2010 tak aktualne info za opravu toho kola by som dal cca 50-60 euro ale pan to dal na stroj a zistil ze je tak vyosene voci stredu ze to nevie vyrovnat tak to nechal tak.... Tak surne shanam jeden kus PROSIIIM poradte kde zohnat jeden kus... ponuknite dal som aj inzerat.. Citovat
PatoRS Odesláno 26. leden 2010 Odesláno 26. leden 2010 jo a este jedna pikoska.... zasiel som unas v Kosiciach k predajcovi Peugeot a pytal som sa na moznost kupi noveho kola tak mi zavalasil cenu 315 Euro so slovami ze musi este overit ci sa da kupit.. a bolo viac druhov tych cyklonov?....lebo on mi hovoril cyklone 2 a este jedna otazka kazdy cyklon ma v strede toho leva na takom malom vypukleni ci ako by som to nazval....lebo teraz kukam na ebay a tam je jeden kus taky akoby ten stred bol troska iny... Citovat
PatoRS Odesláno 19. únor 2010 Odesláno 19. únor 2010 Takze som kupil nakoniec inu sadu cyclonov s gumami a so srubami za 250 eur ale mam zase nejake otazky Co som sa dozvedel ze su cyclone a cyclone2 aky je rozdiel v nich a aky je rozdiel v kolesach co su made in italy a made in france?...u tych italy su napisane speedline a u druhych nie.... a poradte kde by som vedel kupit bezpecaky sruby s podlozkou.... Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 20. únor 2010 Odesláno 20. únor 2010 Trocha OT Ale nemohol by si autor tejto temy upravit nazor na CYCLONE Znie to tak nejak smiesne Citovat
Jojpijo306HDi Odesláno 2. březen 2010 Odesláno 2. březen 2010 kks akože kam tento svet speje...včera chlapik predaval cyklony s gumami za 95€ !!!! Volal som mu bol v robote..potom mi zavolal že už je doma,dohodli sme sa kde sa stretneme,idem tam všetko o.k. , idem mu volať že už som na mieste,pozriem na mobil..tam sms od neho: \"nehnevajte sa práve som ich predal\" . Toto je snáď zlyyy sen! Citovat
klm16 Odesláno 2. březen 2010 Odesláno 2. březen 2010 cyclony za 95€ aj s pneu? tak to ich bud ukredol alebo vytriezvel skor ako ich stihol predat... Citovat
Jojpijo306HDi Odesláno 2. březen 2010 Odesláno 2. březen 2010 tiež som si myslel že je blázon...netušil akú vzácnosť predáva ani neboli jeho,vraj bratranec mu to dal predať lebo nemal 15\" v papieroch...gumy mali nahovno rozmer ale aj tak..neuveritelne..volal mu tam aj bracho,ja som mu pisal mail,na obidve odpovedal že ich už predal...a že sa o ne dvaja skoro pobili škoda že k bitke nedošlo, nevzdal by som sa tak lahko :D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.