petkep Odesláno 21. listopad 2009 Odesláno 21. listopad 2009 Zdravím všechny, nevím a nenašel jsem podobný příspěvek. Auto vždy normálně naskočilo, žádný problém. Včera jsem zase normálně vyjel, po 10 km jízdy zaparkoval. Po cca 10 minutách jsem chtěl natočit a.. rozsvítí se normálně kontrolky, proběhne vše O.K. a při otočení klíčkem se nestane nic, ani startér nezatočí, prostě NIC. Nejdřív mi bylo sděleno, že je baterie \"dead\", ta je však dobrá. Než to dám do servisu, neměl někdo něco podobného ? Díky Citovat
brutall Odesláno 21. listopad 2009 Odesláno 21. listopad 2009 Pojistky? to bych zkontroloval jako první. Může být špatný kontakt na startéru-přívod od aku. (zaoxidováno, přerušen kabel). Citovat
pajo30 Odesláno 21. listopad 2009 Odesláno 21. listopad 2009 Každopádne by som pozrel tie poistky. Citovat
petkep Odesláno 22. listopad 2009 Autor Odesláno 22. listopad 2009 Ne necvaká nic, pojistka byla spálená, koukl mi na to chlapík, co hoví autům více než já. Pojistka se pálí po výměně Citovat
petkep Odesláno 22. listopad 2009 Autor Odesláno 22. listopad 2009 Teď ti nedokážu říci, má to auto u toho kámoše Citovat
HonzaZ Odesláno 22. listopad 2009 Odesláno 22. listopad 2009 Třeba to vyřeší. Kdyby ne, tak dej VIN a která pojistka. Citovat
valig Odesláno 22. listopad 2009 Odesláno 22. listopad 2009 a ja by som este kukol aj spinaci kablik ktorý ide do startera keby ten bol vypadnuty a opieral sa o kostru tak prete to za kazdym vyhory ta poistka:myslim:myslim:myslimale neviem mudrejsi by som bol keby viem ktora poistka to je.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.