Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

dik aj tebe honzo ja uz mam v tom uplne jasno lebo som kdesi cital ze new ma len jeden kon. a old ma dva tak preto ma to zmiatlo ale sak je mi to teraz uplne jasne:mrk

Odesláno
Původně zaslal: comm

punkac měření hladiny a teploty oleje - to mívají snad jen třílitrové kupé

ja som to nasiela aj v 2.1TD ale ja to nemam a zhanam taky budik ak niekto ma na SKALDE DAJTE VEDIET HNED BEREM :o

Ano má 2.1TD to má, dodělal jsem si to

Sice jsem nesehnal kontinentální budíky, ale jen anglický

Udělal jsem to tak, že jsem z anglickejch vyndal střeva (tu vnitřní desku plošnejch spojů) a z mých původních do té desky, kterou jsem umístil za mé budíky (místa tam je habakuk), přivedl 0V,+12V

signál z čidla teploty oleje (to jsem musel dokoupit a namontovat na olejovou vanu místo záslepky) a dva dráty na měření hladiny oleje z mých budíků. Pak jsem musel z anglických vyvést 4 drátky pro motůrek, co otáčí ručičkou (samozřejmě že v mých původních budících jsem toto odpojil) a poslední drátek na podsvícení panelu, když je měřáček v módu měření hladiny

Snad je ti to jasné :D mě to trvalo i s rozebráním palubky a natažením drátu k olejový vaně i s výměnou filtru a oleje jedno pěkné letní dopoledne :D:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...