valig Odesláno 22. listopad 2009 Autor Odesláno 22. listopad 2009 dik aj tebe honzo ja uz mam v tom uplne jasno lebo som kdesi cital ze new ma len jeden kon. a old ma dva tak preto ma to zmiatlo ale sak je mi to teraz uplne jasne:mrk Citovat
punkac Odesláno 22. listopad 2009 Odesláno 22. listopad 2009 Původně zaslal: comm punkac měření hladiny a teploty oleje - to mívají snad jen třílitrové kupé ja som to nasiela aj v 2.1TD ale ja to nemam a zhanam taky budik ak niekto ma na SKALDE DAJTE VEDIET HNED BEREM Ano má 2.1TD to má, dodělal jsem si to Sice jsem nesehnal kontinentální budíky, ale jen anglický Udělal jsem to tak, že jsem z anglickejch vyndal střeva (tu vnitřní desku plošnejch spojů) a z mých původních do té desky, kterou jsem umístil za mé budíky (místa tam je habakuk), přivedl 0V,+12V signál z čidla teploty oleje (to jsem musel dokoupit a namontovat na olejovou vanu místo záslepky) a dva dráty na měření hladiny oleje z mých budíků. Pak jsem musel z anglických vyvést 4 drátky pro motůrek, co otáčí ručičkou (samozřejmě že v mých původních budících jsem toto odpojil) a poslední drátek na podsvícení panelu, když je měřáček v módu měření hladiny Snad je ti to jasné mě to trvalo i s rozebráním palubky a natažením drátu k olejový vaně i s výměnou filtru a oleje jedno pěkné letní dopoledne :papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.