Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Ještě takovej dotaz. vejdou se pod originální 15 alu z mi16 brzdy 283mm. Tyhle nestačí taknák jsem je tam včera utavil a hrozně vadnou. Určitě přijde na výměnu za větší.

bez podložie určite nevojdu. chcel som dat na manželkyne MIcko brzdy z mojho Tcka no po výmene brzdica sa koleso nasadit nedalo- suchalo o brzdič. len si uz nepamatam či to suchalo o luce disku z vnutra alebo aj po vnutornom obvode. ale urcite tam nevojdu.

Odesláno
Ještě takovej dotaz. vejdou se pod originální 15 alu z mi16 brzdy 283mm. Tyhle nestačí taknák jsem je tam včera utavil a hrozně vadnou. Určitě přijde na výměnu za větší.

Nevim jak z MI ale ja mam na 15kach brzdy z 307 kotouc 283mm,uplne tak tak ale jde to,skrtalo to jen o zavazi.Jinak ti muzu pomoct s deskami,aby ti brzdy nevadly,podivej se na vlakno Tom406 jak si vede s deskami GOLD FREN.

Odesláno

podložky pod mi16 kola určitě půjdou abych se dostal na et 10-15. Desky vyberu určitě nějaký slušný aby nevadli. Ale oni i kotouče to nák nezvládli po příjezdu do depa bejvali hezky modrý a na závěr se pěkně zvlnili. Nedokážu si to takhle představit na slickách které se chystají. Takže by to chtělo nejspíš i plovoucí kotouč aby se nevlnil. Bohužel je zatím motor rychlejší než brzdy což mi docela vadí a s koňma nahoru nepůjdem dokud to nepůjde bez problémů zastavit a nemusel brzdit i očima.

Odesláno

306gti6-doma se mi zatím válejí semislicky schované na závody do vrchu a okruhy. Čisté slicky zatím sháním nejraději bych asi slušné jeté kvůli ceně.

oni-erka jsou krásný kamarád ho dokonce pustil do kačírku naštěsttí bez škod. A jedno bílé RS se mnou parkuje v garáži.

Odesláno
Whitetiger no zalezi aj jake das kola...napr: OZ ultralegera 15x7 co mam,tak sa mi vejdu bez podlozky ale ked chcem dat druhe tak mosim dat 20mm podlozku..

no to mi je jasne - bavili sme sa o originálnych MI 16kových 15\" diskoch. pod nich to bez podložiek nepojde.

Odesláno

No stojí tam jedna pěkná bílá škoda 130rs (replica). Udělám foto až bude mít na sobě zadní kola které jsem mu dával dohromady. elektronové metalexy o krásném rozměru 10x13 :D .Kamarád je totiž blázen do škodovek má jich dokonce několik a každá má své kouzlo. Závody jezdí se širokou škůdkou 130LR.

Foto 130 LR

[upravil dne 2/11/10 07:44 Capy]

Odesláno

Jak se chova ta zadni naprava , me prijde ze jimas nejak moc vysokou ? vyzkousel bych ruzne nastaveni vysky , ona ta hydraulika se chova ze idealni poloze je to nejmekci a nize a vyse je to tvrdsi .

Jeste se tam da dat koule s vyssim tlakem.

Odesláno

Chová se to celkem dobře tvrdé je to celkem dost, ale už mi taky napadlo jak by to šlo přitvrdit. Jinak proti serii už je to níž víc nemohu dokud nezkrátím dorazy. Já myslel že to ztvrdne s koulí o nižším tlaku protože je v kouli i méně vzduchu na stlačení. Vím že jediné bx 16v mělo vzadu koule o 30 barech a ostatní o 40barech. Už mi napadlo tam šoupnou tuhle 30 barovou. Zkoušel jsem i přídavné pružinky ale nemám dostatečně vhodné.

Odesláno
Chová se to celkem dobře tvrdé je to celkem dost, ale už mi taky napadlo jak by to šlo přitvrdit. Jinak proti serii už je to níž víc nemohu dokud nezkrátím dorazy. Já myslel že to ztvrdne s koulí o nižším tlaku protože je v kouli i méně vzduchu na stlačení. Vím že jediné bx 16v mělo vzadu koule o 30 barech a ostatní o 40barech. Už mi napadlo tam šoupnou tuhle 30 barovou. Zkoušel jsem i přídavné pružinky ale nemám dostatečně vhodné.

ked vyskušaš tu guľu z BX tak daj vediet ako funguje- tiež som o tom rozmyslal.

Odesláno

vědět dam, ale zatím to v plánu není. možná někdy na jaře.

Už mam hotové i horní posuvné uložení na uniball. Doufán že se brzy dostanu k tomu dá je na auto.

366_P1010532_2.jpg

[upravil dne 10/11/10 06:10 Capy]

Odesláno

uz jsem tyhle unibaly na klubu videl vicekrat, muzu poprosit o vysvetleni k cemu to je urceny, pochopil jsem ze je to horni ulozeni predniho tlumice,ale dal netusim.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...