Rejty Odesláno 17. červen 2010 Odesláno 17. červen 2010 bud rad ze ti to PEUGEOT neudelal nekde na ceste kde neni signal a si na samote,,jako ja..cekal jsem 4 hodiny nez projede auto a to sem mu musel skocit do cesty,jinak by vzal roha:-D Citovat
Capy Odesláno 17. červen 2010 Autor Odesláno 17. červen 2010 no poslední dobou si se mnou hrajou všechny vozy co mam doma. Přítelkyni v úterý na 306 prasklo lanko od spojyk po zaparkování před barákem. Mě na cabru vystřelila hadice z chladiče v garáži po návratu z dovolený. a ted tohle Je to peugeot ale zlatej jsou horší auta a pak tohle je už vlastně dědeček kerýmu je přes 20 let. Naštestí mě nepotkávaj závady na cestách teda zatim Citovat
Capy Odesláno 25. červenec 2010 Autor Odesláno 25. červenec 2010 tak po dlouhé době zase něco. Dělalo se co není vidět jako palivové potrubí potrubí od serva. Baterie do kufru + nová elektrika. Folie na zadní okna (to aby nebyl vidět rám při přejezdech) a spousta jinejch blbin. A dnes jsem s ní objel blok abych věděl že jede a ona jede:roker Citovat
NAVY1 Odesláno 25. červenec 2010 Odesláno 25. červenec 2010 je to krasavica.. ešte tak dostávať na štartoch číslo \"405\" na dvere... Citovat
Capy Odesláno 28. červenec 2010 Autor Odesláno 28. červenec 2010 díky, Ale ještě pořád to není ono. Musí se dolakovat nárazníky zadní polep, chybí pár nápisů popisů a pak to bude teprve hotové Citovat
Capy Odesláno 6. srpen 2010 Autor Odesláno 6. srpen 2010 Tak včera jsem dokončil upgrade šíbru s tím že hlavní funkci chci zachovat a nepředělávat střechu. Což znamenalo výrobu lamitávé náhrady za okno s dostatečnou pevností čehož se dosáhlo sendvičové konstrukce o síle cca 2,5 -3 mm. tím pádem ztratil význam výsuvný krycí dekl protože už tam nesvítí. Odebral jsem i řadu zbytečného plechu ( deflektor při vysunutí) Odrovnal vykružovák při odlehčování nosné kce. Nakonec aby to dostalo hezký vzhled tak zvenku je polepen bílou fólií jako na voze a zevnitř 3M carbon. No výsledek činí 12,1 kg místo původních 17kg:blicismajlik. Třeba by to šlo ještě na 10 kdyby se více odlehčila ta nosná kce, ale jak jsem psal vykružovák už to nevydržel. Každopádně -4,9kg a já jsem spokojen [/img] Citovat
Capy Odesláno 20. srpen 2010 Autor Odesláno 20. srpen 2010 A budou dvě převodovky jedna normální a druhá krátká-tzn 1dlouhá,2 stejný, 3;4;5 krátký takže tam budou kvlaty padat jak němci do krytu. A nepotřebuju aby to letělo 230 ale do 190 půjde rychle:aut foto ze včerejšího skládání nakonec jsem to nacpal do jiného obalu než bylo v plánu protože byl vevnitř jako nový a kdo zná tak si všimne synchronu na zpátečce. čistit se bude před montáží [/img] [upravil dne 20/8/10 Capy] [upravil dne 20/8/10 Capy] Citovat
Capy Odesláno 25. srpen 2010 Autor Odesláno 25. srpen 2010 tak dnes mi kucí v práci navařili přepážku do vany, kdyby někdo chtěl mám ještě jeden hliníkový výpalek té přepážky Tak ted už jen zajet si pro čerpadlo z dvoulitra a pak měnit a měnit. Práce se kupí a nejsou lidi:fnuk [/img] Citovat
SV 24 Odesláno 25. srpen 2010 Odesláno 25. srpen 2010 já chci taky mít takhle vanu udělanou... Citovat
PetrCoupe Odesláno 25. srpen 2010 Odesláno 25. srpen 2010 Můžu se zeptat, k čemu je ta přepážka ve vaně dobrá? K čemu to slouží? Čůčím na to jak tele na nový vrata Díky za odp. Citovat
wooody Odesláno 25. srpen 2010 Odesláno 25. srpen 2010 by se ti při ostřejší jízdě tolik nepřelejval olej ve vaně, pojedeš ostře dlouhou táhlou zatáčku, olej se přelije a čerpadlo ho nenasaje... Citovat
Shotgun Odesláno 26. srpen 2010 Odesláno 26. srpen 2010 Neni ani potreba menit cerpadlo z dvoulitra da se upgradovat z 1.9 a stoji to min ja mam tuhle prepazku udelanou je to kopie peugeot motorsport. Citovat
Capy Odesláno 26. srpen 2010 Autor Odesláno 26. srpen 2010 no to není tak úplně pravda. dvoulitrový je vychytanější va více směrech. má malou přepážku na druhou stranu což nepotřebuješ když máš tuhle. ale má i kryt řetězu což znamená že nepění olej. dále pak řetězové kolečko na klice je větší což má za následek nástup většího tlaku od nižších otáček a pak přepouštěcí pružinka je 6-ti barová narozdíl od 1,9 kde je 5-ti barová což znamená vetší tlak oleje. Pro mě tedy hraje víc aspektů použít čerpadlo z 2,0. Jinak asi výkres na ty motorsportový přepážky mít nebudeš co? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.