Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

no pokud se v práci zadaří tak zítra budou fotky obnovených B sloupků takovou tuning blbinou :aut

jinak zítra ti písnu a domluvíme se

Odesláno

Jelikož plasty na B sloupkách byly tak zestárlé že už jim nic nepomohlo a lakovat se mi nechtělo tak dostaly potah folií od 3M (dostal jsem vzoreček:D) je to sice jen tak naoko ale lepší než zbělalé plasty

100_9055.jpg

A taky už sem nacpal ty splašený trubky do auta zatím tam jen sedí ještě je potřeba jej usadit a pak vyrobit patky do auta a na rám.Jinak bílej nezůstane půjde načerno aby tak nesvítil

100_9057.jpg

[upravil dne 20/4/10 Capy]

[upravil dne 29/7/10 Capy]

Odesláno

pokud to dam nak dohromady tak bych chtěl zkusit jet berounskej kopec kterej mam kousek od baráku. Ale jede se 15.5. což je sakra brzo ale uvidíme. Jinak škoda se sem nestih Bílinu měl bych doma pohár protože ve skupině jelo jen jedno auto:aut

Odesláno
Původně zaslal: Capy

Jinak škoda se sem nestih Bílinu měl bych doma pohár protože ve skupině jelo jen jedno auto:aut

Takovej pohar by Te preci nemohl tesit ;)

Odesláno

samozřejmě že netešil o tom to není. A pak mam to jen jako zábavu. V berouně už bude hodně aut a já budu rád když dojede do cíle (bojim se o hřídele ješte pořád tam jsou ty starý)

• O 2 týdny později...
Odesláno

tak dlouho nebyl čas na fotky tak pár ted.

Kola na autě to byla sranda. Na kapotě na zkoušku polepená lišta ještě se musí oříznout a vyřezat aby ladila se zbytkem. Interiér krom palubky byl venku, hold vařim patky na rám

100_9088.jpg

tady už to začínám vracet ještě navařit ty přední

100_9090.jpg¨

sedačky a pásy zatím vedle auta snad už brzo naskočí na stálo, na zkoušku už tam byly.

100_9083.jpg

menší nutný nákup

100_9087.jpg

A hotové kotvy na ramení pásy. Ty byl porod. No když sem je vrtal tak vzadu nic nebylo jenže sem se překouk a chytil se svaru vedle. Po vrtání na pravé straně začlo něco kapat na zem. Šance asi 1:milonu že se mi povede provrtat brzdovou trubičku se mi povedla. Asi si vsadim sportku když mi to tak jde:D Takže práce se zastavily kvůli výměně brzdových trubek od předu až dozadu. Aspoň mám obě nové když ty původní už měli své za sebou

100_9091.jpg

Odesláno

tak rám už je po úpravě z důvodu legalizace byl odstraněn oblouk okolo předního okna. Zbytek se pískuje a pak snad černý komax uvidíme podle ceny. A malá ukázka z polepování a už také řezání válečného zbarvení. řezání zatím pouze na blatníčku. Někdo už může tušit ja bude vypadat celé:mrk. Wrap folii dodala firma 3M. Zároven bude autí jako pojízdná reklama:D

polep1.jpg

Odesláno

no ja to blbe napsal, nemyslel jsem ze to je hnus, vim ze to je teprve zacatek...... jak se to lepi,kdyz jsou takovyhle velky plochy? a jak ta folie vypada? tenky,tlusty?

Odesláno

Ne v pohodě, mě to taky zajímá jak to bude vypadat na živo a ne na papíře. Ta folie je super je poměrně tenká a pod teplem velmi dobře tvárná takže téměř jakýkoliv tvar není problém. A bez bublin když nějaká při lepení vznikne tak se jednoduše vytlačí pár taky přes a zmizí.Jo a dělá se na sucho

Odesláno

no zatim to výchází na cca 720 za bm v šířce 152cm. O cenách ještě jednám ale je to 3M no za kvalitu se platí ale už jednám s obchodákem a snad se dostanem pod 650kč za bm.

Makam když to jde ted mě zase zdrží polepování golfu na černo ale aspon budou náký korunky

• O 5 týdnů později...
Odesláno

sem to chtěl dneska vystrčit ven a jen tak projet když už mám polepený boky zatím bez nápisů. Takže nová baterka a prasklá palivová trubka pod autem:grr:bojim se fakt nesvezu a zas budu lítat pro náký trubky buh ví kam. Za chvíli to auto bude nový jak z fabriky:roll

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...