orbin.1988 Odesláno 23. listopad 2009 Autor Odesláno 23. listopad 2009 Mě přijde že je. Ted jsem zkusil to sformávovat do FAT 32. Před tím, to mělo jenom FAT. Tak jsem zvědavej Citovat
orbin.1988 Odesláno 24. listopad 2009 Autor Odesláno 24. listopad 2009 Děsně blbej transmitter. Jdu reklamovat. Sehnal jsem flash 128 mega zatím a blbne to, musím s ní hýbat než najdu flek, aby se načetla Citovat
21Grams Odesláno 26. listopad 2009 Odesláno 26. listopad 2009 viem ze je to trochu dost , ale po skusenostiach s kazetovym adapterom+mobilom a neskor transmitterom som sa na to zvysoka vys.al, kupil autoradio s USB, a nemozem si vynachvalit. Skutocne to usetri vela nervov, plus clovek neprijde o zastrcku(potrebujem ju dost casto na nabku na mobil), a hlavne nepride o TA na radiu. Pouzivam dva 8GB flashdisky, pretoze 16 dlho nacitava, ale inak no problem, ani s podadresarmi, ani s nazvami, ani s velkymi bitrate. Emgeton sa priamo v nasom servise servisuje a je to naozaj **** robeny cinanmi na kolene, ziadnu kvalitu nemozno ocakavat. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.