What the Hell... Odesláno 25. listopad 2009 Autor Odesláno 25. listopad 2009 Tak sem jel na vrakac atam mi rekli ze ten samej spunt tu nekdo hledal predemnou a ani pro neho ho nemel...V Peugeotu ho nemaj a kdyz uz tak na objdnani,nejde vratit kdyby to nahodou nebyl on a stoji moc na to k cemu tam je:xvulKde jinde ho mam sehnat:fnuk Citovat
Maverick Odesláno 25. listopad 2009 Odesláno 25. listopad 2009 Podívám se ti v garáži až tam budu, jestli ho nenajdu na nějakym chladiči z Xantie, co se mi tam válej. Citovat
What the Hell... Odesláno 26. listopad 2009 Autor Odesláno 26. listopad 2009 Tak sem si pro nej musel jet do Zlaty u Rican...Ten bajonetek vypada takto... Citovat
Kloub Odesláno 26. listopad 2009 Odesláno 26. listopad 2009 tak na dieselu vypadá uplně jinak:myslim Citovat
What the Hell... Odesláno 26. listopad 2009 Autor Odesláno 26. listopad 2009 Taky mi tam dal krabici a hledej...Zadnej takovej tam nebyl...Az sem se mrknul do rozebrany 306 kterou tam meli na oprvu a tam je upa stejnej jak u me:DAni nevim co to bylo za motor:mad: Citovat
Maverick Odesláno 26. listopad 2009 Odesláno 26. listopad 2009 Já byl dneska na vrakáči pro chladič a snad na žádnym to nebylo. Holt asi dost nedostatkový zboží. A v garáži jsem ho nenašel. Citovat
What the Hell... Odesláno 7. prosinec 2009 Autor Odesláno 7. prosinec 2009 ted se mi ti auto ani poradne neohreje:super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.