Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím mám problém, mám mokrý vzduchový filtr, a když ho vyndám tak je pod ním trochu vody. Vlezl jsem tedy pod auto a zjistil jsem, že v plastovém potrubý je voda.

Tohle všechno jsem zjistil, když mi odešel nějaký motůrek, který je právě na tomto plastovém potrubí a pak je připojen u motoru k výfukové části.

Moc autům nerozumím, ale nepřijde mi to normální a proto se ptám, nevíte jak se tam ta voda dostala a jak zabránit aby se tam dostávala.

Nevíte k čemu vůbec ten motůrek je?

Ještě mám jeden dotázek, je to už delší dobu, ale narazil jsem tu někde na nějaké stránky, kde byly přesně rozepsané díly ve vozidle, nevíte kde by se to dalo najít? Byly to nějaký stránky přímo Peugeota, kam se šlo dostat po registraci.

• O 3 týdny později...
Odesláno

kajo, pastorek :

je rozdiel medzi obyčajnym a kvalitnym kabinovym filtrom - treba si to vyskusat, osobne mam kabinovy filter s aktivnym uhlim a ten odfiltruje na 95% všetky zapachy, samozrejme pokial stojis za zadymenou aviou, tak ani takyto filter nepomoze ... :papa

The_DoctoR

z vlastnej skusenosti odporučam radšej si priplatit a kupit kvalitny kabinovy filter s aktivnym uhlim

Odesláno

klimatizacia nema nic s filtrom spolocne, ta iba upravuje teplotu a vlhkost vzduchu ktory ti prejde cez tento filter, aktivne uhlie ti pohlcuje vonkajsie pachy, ktore ti obycajny filter prepusti

Odesláno

Teoreticky by som s tebou súhlasil no po praktickej stránke je to temer zbytočné. Keď pôjdem za dymiacou Aviou alebo okolo svinčiakov tak nepomôže ani aktívne uhlie. Ostatné pachy sú \"normálne\" a filter ber aktívneho uhlia má dlhšiu životnosť. Je každého osobná vec čo si tam dá a koľko chce investovať. Vždy platí \"zlatá stredná cesta\".

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...