SpoonEcz Odesláno 19. listopad 2009 Odesláno 19. listopad 2009 Zdravím mám problém, mám mokrý vzduchový filtr, a když ho vyndám tak je pod ním trochu vody. Vlezl jsem tedy pod auto a zjistil jsem, že v plastovém potrubý je voda. Tohle všechno jsem zjistil, když mi odešel nějaký motůrek, který je právě na tomto plastovém potrubí a pak je připojen u motoru k výfukové části. Moc autům nerozumím, ale nepřijde mi to normální a proto se ptám, nevíte jak se tam ta voda dostala a jak zabránit aby se tam dostávala. Nevíte k čemu vůbec ten motůrek je? Ještě mám jeden dotázek, je to už delší dobu, ale narazil jsem tu někde na nějaké stránky, kde byly přesně rozepsané díly ve vozidle, nevíte kde by se to dalo najít? Byly to nějaký stránky přímo Peugeota, kam se šlo dostat po registraci. Citovat
The_DoctoR Odesláno 22. listopad 2009 Odesláno 22. listopad 2009 Nechci zakládat zbytečně nový téma, tak se zeptám zde, vhodnější téma jsem nenašel. Vim, že je to prkotina, co stojí pár korun, ale máte nějaký osvědčený kabinový filtr? Vybírám asi mezi Valeem a Framem. http://autokelly.cz/#PATH=3761801;1088;173485;205163;587854;587855;1580449|CT=4|PCT=16|CUR=0|PGS=20|PT=0|PVT=1|SHT=0|SD=0|ST=0| Máte něco osvědčeného? Citovat
Kajo Odesláno 8. prosinec 2009 Odesláno 8. prosinec 2009 no podla mna pri kabinovom filtri je to uplne jedno...kup aky chces podla fin. moznosti... Citovat
pastorek Odesláno 8. prosinec 2009 Odesláno 8. prosinec 2009 Tam splní účel i starý uterák takže kľudne daj ten Fram ktorý je určite lacnejší. Citovat
ujomarian Odesláno 8. prosinec 2009 Odesláno 8. prosinec 2009 kajo, pastorek : je rozdiel medzi obyčajnym a kvalitnym kabinovym filtrom - treba si to vyskusat, osobne mam kabinovy filter s aktivnym uhlim a ten odfiltruje na 95% všetky zapachy, samozrejme pokial stojis za zadymenou aviou, tak ani takyto filter nepomoze ... The_DoctoR z vlastnej skusenosti odporučam radšej si priplatit a kupit kvalitny kabinovy filter s aktivnym uhlim Citovat
The_DoctoR Odesláno 8. prosinec 2009 Odesláno 8. prosinec 2009 ujomarian: Tj, ale mě je uhlí k ničemu, když nemám klimošku, takže jsem šáhl po obyč valeu Citovat
ujomarian Odesláno 8. prosinec 2009 Odesláno 8. prosinec 2009 klimatizacia nema nic s filtrom spolocne, ta iba upravuje teplotu a vlhkost vzduchu ktory ti prejde cez tento filter, aktivne uhlie ti pohlcuje vonkajsie pachy, ktore ti obycajny filter prepusti Citovat
pastorek Odesláno 8. prosinec 2009 Odesláno 8. prosinec 2009 Teoreticky by som s tebou súhlasil no po praktickej stránke je to temer zbytočné. Keď pôjdem za dymiacou Aviou alebo okolo svinčiakov tak nepomôže ani aktívne uhlie. Ostatné pachy sú \"normálne\" a filter ber aktívneho uhlia má dlhšiu životnosť. Je každého osobná vec čo si tam dá a koľko chce investovať. Vždy platí \"zlatá stredná cesta\". Citovat
projozo Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 Lenže on tu píše o vzduchovom filtri a nie pelovom. Citovat
ujomarian Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 projozo: prve 3 prispevky su o vzduchovom, ostatne je o kabinovom - treba poriadne citat Citovat
projozo Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 Ved práve,pýta sa na vzduchový a začne sa tu točiť o pelovom. Citovat
pastorek Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 V štvrtom príspevku sa The_DoctoR pýta na peľový. Mal založiť nové vlákno a nevzniklo by toto nedorozumenie. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.