Marcel505 Odesláno 18. listopad 2009 Odesláno 18. listopad 2009 Scratch: I kdyby jste měli prohledat celou zeměkouli... Dej sem fotku těch super bot, kdyby se tu náhodou zjevili na hnátách nějakýho feťáka... Doufám, že mají nějaké poznávací znamení. Citovat
Guest Scratch Odesláno 19. listopad 2009 Odesláno 19. listopad 2009 fotky bohuzel nemam ty adi byly cerveno bile nike sef¨do modre, zkusim pohledat :-) Citovat
JardaMoj Odesláno 19. listopad 2009 Odesláno 19. listopad 2009 jak jsem rikal, stavim se az te uvidim, kolem jericky moc casto neprojizdim, jen kdyz chci videt tvoji karku .. ty kamery u nas jsou nejaky schovany, nejaky jsou tak aby byli videt. ted uz mame branu, takze uz to tak nehrotime jako driv kdyz sme meli volny vjezd. Jinak doporucuji kameru na IP, kdyz pak budes sedet treba v praze tak se muzes podivat co se deje u baraku pres ip adresu a heslo, ale priprav si na to docela hezkej balik penez :D .. my je nemame stoji jedna asi 20 tisic :blicismajlik Jinak lidi kradou vsechno, sou to ku... kort v pocernicich, je to fetak vedle fetaka Citovat
Guest Scratch Odesláno 19. listopad 2009 Odesláno 19. listopad 2009 delam u ochranky ke nejake ip se snad dostanu Citovat
JardaMoj Odesláno 19. listopad 2009 Odesláno 19. listopad 2009 tak to je osefovany kdybys je mel, dej vedet naky koupim Citovat
Qcko Odesláno 19. listopad 2009 Odesláno 19. listopad 2009 No som rad ze zijem kde zijem:bojim Citovat
Guest Scratch Odesláno 19. listopad 2009 Odesláno 19. listopad 2009 to prijde neboj, obecne se ted daleko vic krade, lidi nemaj praci, money. Tuhle nas zamestnanec nacapal zenskou v drogerii, nakradla tam za 2500 a dite pred tim dala na houpaci nesmysly. To je priklad detem, jak se patri.... Citovat
Marcel505 Odesláno 19. listopad 2009 Odesláno 19. listopad 2009 Tak pár týdnů tu registruji dost podivný pár, který obchází popelnice apod. I bych tipnul, že by toho ten člobrda byl schopen, ale většinou je zlitej jako kráva, tak bych ho chtěl vidět, jak přelejzá plot... A to kousek od Tebe Scratchi, měl známej na zahradě stan, a někdo tam najednou nocoval... Se divil, tak prej jeho fotr vzal vidle a že ho probodne... No utekl přes plot, měl štěstí... Za to když jsem u něho parkoval, před jeho domem na ulici, šel okolo nějakej vágus, a moje auto obešel okolo, ne po chodníku, ale po silnici, takže šel okolo dveří řidiče... V jejich úrovni se zastavil, a já se lekl, že nasedne a ujede... No neudělal to, nevím proč, možná proto, že jsme na něho dost dobře viděli, ale od tý doby nehodlám nechávat klíče ve spínačce ani na chvilku. Jakože tohle byla fakt chvilka a kousek, nikdy by mě to nenapadlo... Se divim lidem, jak přijedou, vystoupěj, nechaj otevřený dveře a jdou si otevřít branku... Ne jednou jsem měl možnost sednout a odfrčet... Citovat
Guest Scratch Odesláno 19. listopad 2009 Odesláno 19. listopad 2009 priznavam, ze coupe kdyz vyjedu, tak blafe na ulici a ja si zamykam garaz, dum, branku takze tak miutu ho nevidim, ok, odted vypinam a klice s sebou :-) nasel jsem u sousedu ve vyklenku 2 flasky rumu, vypity a vcera tam nebyly, ale sousedi to nepijoooo, doufam, hnus velebnosti Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.