MAHI Odesláno 18. listopad 2009 Odesláno 18. listopad 2009 Zdravím všecny, tady se řešily parkovací senzory. Řešil už někdo, jak je udělat u206sw? Na obrázcích je vidět, že se vrtají otvory pro čidla pod černý plas na nárazníku. U 206sw je ale výkroj na 5dveře. tím chci říct, že místo 4 senzorů by tady mohly být asi jen 2. Opravte mě pokud mám špatný názor. děkuji všem [upravil dne 18.11.2009 MAHI] Citovat
mindwipe Odesláno 18. listopad 2009 Odesláno 18. listopad 2009 ved to nemusis davat len do toho cierneho plastu, mozes aj ku hmlovke normalne do naraznika, akurat ze ak nemas tie senzory vo farbe auta, ab ich nejako nestrieknes (ak sa to da tak aby snimali nadalej v pohode) tak to bude viac viditelne.. inac v tom problem nevidim.. Citovat
carbik Odesláno 18. listopad 2009 Odesláno 18. listopad 2009 Ja bych si tak jisty nebyl. Podle me uz by byly moc nizko. Uz ted kdyz jsou ve vysce pod plastovou listou a couvam z mirneho kopecka a na jeho konci, kdy se cesta rovna (tudiz se senzory vice priblizi zemi) mi pipnou. Mluvim ze zkusenosti, delal jsem ten foto navod. Citovat
MAHI Odesláno 19. listopad 2009 Autor Odesláno 19. listopad 2009 A právě proto mě zajímá, jestli to někdo řešil u SW. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.