Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

nevíte někdo jakej je rozdíl mezi předníma tlumičema mi16 a mi16x4. některý výrobce udává na mi16 mimo 4x4 jinej má zase stejná objednací na oba modely.

osobně si myslím že mezi nimi žádnej rozdíl není a že jsou záměné.

Odesláno

tak to je jedině dobře. Takže mi nic nebrání tam namontovat tlumiče pro obyč mi16. ještě ale nevím jestli AVO nebo Spax obojí tuhostně stavitelné

Odesláno

právě sem taky koukal co tam šoupnu a z 306 by měli jít doma jsem měřil origo a průměr v těhlici je stejnej jen 306 jsou celkově tak o 3-4cm kratší. Ale oni vo všichni prodávají jako sadu na celý auto ale my zadní nepotřebujem

Odesláno

no nakonec to dopadne tak že si necham udělat od Křístka na míru s expanzkou a bude. Za 4 takovýhle tlumiče si nám řek 33 tisíc tak za dva to bude snad polovina.

Odesláno

on ti udělá jaký chceš a na co chceš. Prý je kvalitnejší než HP-sporting ty to uměj taky. Bejvali to kolegové ale pak se trhly.

pravda je že to něco stojí ale zase je to přesně na auto a kdyby se ti něco nelíbilo tak to rád upraví.

Odesláno

tak mam zavolat večír jinak si prý za takovýhle tlumič s expanzkou účtuje kolem 9000 kč ale je to kvalitou bezkonkurenční vůči tuning tlumičům což jsou všechny na trhu

Odesláno

no tak to by bolo super- keby to urobili na 405 tak za taku cenu by som ich bral určite. je to komplet tlmiče+pružiny aj výškovo nastaviteľné? tak ako je to na 205ku? skus sa opýtat aj na unibalové horné uloženie- ci by to vedeli urobit na 405 a v akej cene.

Odesláno

tak od křístka si je určitě neobjednam:D

výškově a tuhostně stavitelný (třícestný) s dofukováním expanzky tak na přední nápravu s unibaly = 34000 kč je sice závodní ale pro amatery drahý.

pouze výškově stavitelný s dofukováním, podvozek na přední osu s unibaly je za 24000.

je to dáno tím že na tyhle auta je ještě nedělal což znamená vývoj který se platí.

ještě můžu skusit HPčko že by pro nás přenastavil ty z 205

ale asi vyjde líp koupit něco z 306 třeba D2 jenže co se zadníma tlumičema:myslim

Odesláno

no D2 vyjdu asi tak isto draho. a HP na 205 vyjdu asi koľko? myslim že tam by stacilo nastavit tuhosť pružiny na najtvrdšie a sedelo by to. alebo dat tuhšiu pružinu. ked hovoril že nie je problem to prisposobit tak to by zvládol.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...