milano Odesláno 12. srpen 2004 Odesláno 12. srpen 2004 Zjistil jsem,ze v moji 309 nez jsem ji koupil byl ventilator vedle karburatoru.Nevim ani presne co chladil jestli sytic (solex) nebo karbec.Puvodni majitel ventilator vyndal,protoze nechtel shanet novy cidlo,ktery ventilator vypinalo az po dlouhy dobe co auto zaparkoval.Rikal,ze nekdy bezel i pul h pred barakem.K cemu ten ventilator je dulezitej a je vlastne dulezitej?Mam ho dat zpatky a sehnat cidlo?Dik. Citovat
voštík Odesláno 12. srpen 2004 Odesláno 12. srpen 2004 no a nebyl to spis nejaky bastling snaziveho tuzera? Citovat
milano Odesláno 12. srpen 2004 Autor Odesláno 12. srpen 2004 Tezko rict,to fakt nevim,ale kabely co tam jsou vypadaj original. Citovat
voštík Odesláno 13. srpen 2004 Odesláno 13. srpen 2004 Ja nevim, ale nejaky vetracek vedle karburotoru mi pripada jako pokus o samodomo turbo . Pokud vim, tak vetraky se na palube nachazeji 2, maximalne 3 a to jeden na obeh vzduchu a pak 1 nebo 2 pred chladicem, takle nejaka vrtulka u karbecu?? Nechapu. evokuje to ve me predstavu jak jeden typek pridelal na sani u Schade vetracek z PC a pak se dusoval, ze auto lip jede Citovat
Petano Odesláno 13. srpen 2004 Odesláno 13. srpen 2004 vetrak vedle karbecu je na nic protoze neni logickej duvod co by tam delal Na karbecu se vsechno ridi bud podtlakem nebo teplotou vody (ten sytic) Citovat
voštík Odesláno 13. srpen 2004 Odesláno 13. srpen 2004 Me furt neleze do kebule, proc kvuli nejakymu cidlu, vyhazoval zrovna tenhle vetrak ??? A co tam vubec delal Citovat
milano Odesláno 13. srpen 2004 Autor Odesláno 13. srpen 2004 Mam totiz nejakej mezityp,kterej je sama zvlastnost.Az prijede ta moje z prace tak se poradne podivam na cem je vlastne cidlo.Tusim,ale ze bylo na motoru.Asi to i vyfotim,abyste videli,co jste jeste nevideli. Citovat
voštík Odesláno 13. srpen 2004 Odesláno 13. srpen 2004 Tak to teda urcite nafot. At teda vidime, co jsme jeste nevideli Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.