Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Trochu neskoro ale prišiel som vás kuknúť.

Pobede mi NOD vypísal vírus, comp urobil kvík, kvík a už som formátoval. Do toho sa ešte zamotala plánovaná večera zo známymi a je polnoc.

Mimochodom kaper je off lebo s kamarátmi nasáva v motoreste ESO. Stretli sme sa.

Odesláno

V nedeľu budem autom a som zodpovedný vodič. Nad 1,5 promile nejazdím :D , kecám, keď jazdím tak nepijem. Dnes som si to iba trošku vynahradil. V nedeľu budem rád s čistou hlavou aby všetko pekne prebehlo.

stvrto, aby sa nám nestalo že prídeme o jednej a o druhej nám nebude rozumieť. :D To by bol trapas. :D

[upravil dne 27/11/09 pastorek]

Odesláno

No ale kto z nich je zas hore o osmej:D

Inak ja auto tiez asi nebudem umyvat, vonku je aj tak hnusne a tych par kil blata nikoho nezabije:aut

Odesláno

Zajtra vsetci co idu z PN, zraz na fuelke o 12:30, priblizne o 12:45 by sme snad mohli vyrazit a dufam ze to bude stacit sby sme priblizne o 13:30 boli v Jablonici kde by sme sa pripojili k Lubk0vi, ak to samozrejme vyhovuje aj ucastnikom z TT. Cesta by mala trvat 45 minut.

Nejake dotazy?

Jo a na fuelke hladajte sivu 405 kombi ked tak, bohuzial \"zlty\" ako vsetci viete sa nemoze zucastnit. :(

[upravil dne 28.11.2009 Y2K]

post-0-14109611146876_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: Qcko

No ale kto z nich je zas hore o osmej:D

Inak ja auto tiez asi nebudem umyvat, vonku je aj tak hnusne a tych par kil blata nikoho nezabije:aut

ja som sa zobudil o pol osmej na slova ,,tati stavaj mne sa uz nechce spat,,:D:D

Odesláno
Původně zaslal: kaper

Dobré Ránko kto nasával ja som sa bol navečerať a plaťil som účet sám nato pastorek toho vypil toľko že museli isť plaťiť traja ;);););)

Nerozumieš žartu? :D

Mimochodom ja som si tiež platil sám, tý dvaja ma iba niesli. :D:D

Odesláno

Marko nevypravaj, videl som tu ploskacku co mas vo vodicovych dveroch :D:P

Y2k kde v jablonici sa stretneme ? Nepoznas tam nieco ? Lebo odstavit sa na kraj cesty neni bohvieco :D

Odesláno

V jablonici je také veľké parkovisko pred motorestom alebo potom sa dá za jablonicou je taká pumpa na takej polnej ceste tak tam by sa dalo. Ale pred tím motorestom je to ideál Ak prídete v jablonici na tečkovu križovatku tak je to hňed dom po vašej ľavej ruke. Neviem kolko tamn bude tir ale snád sa zmestíme.:papa:papa

A k pastorkovy ano páni ho niesli a narobili sa teda hodne kým ho odniesli:papa :papa:super

[upravil dne 28.11.2009 kaper]

Odesláno

Ty mi teda robíš reklamu. Ešte šťastie že tam bola manželka a mám svedka ako to naozaj bolo. :D (už som jej sľúbil k vianociam novú telku tak určite bude hovoriť pravdu :D)

[upravil dne 28/11/09 pastorek]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...