Guest Lubk0 Odesláno 27. listopad 2009 Odesláno 27. listopad 2009 JKM Ja som nikde nenapisal ze chcem byt zastupca Aj som nad tym rozmyslal, ale radsej pomocnik zastupcu :D Zastupca by mal v prvom rade 1. Vyberat peniaze za clenske, v aktualnom kurze, aby CZ nebola skodna. 2. Mal by ma u seba nejake veci s eshopu, hlavne tie vecsie, co sa nedaju posielat s CZ za par korun, a mal by eshop posielat po SK. S tym je spojene chodenie na postu atd Samozrejme zase by mal zapezpecit prijmanie penazi za platby eshopu a ci uz by to posielal on, alebo niekto s CZE ... 3. Mal by zabezpecit tok penazi medzi SK a CZ. Tj dajme tomu raz za mesiac, alebo pri nazbierani urcitej sumy preposle peniaze na ucet CZ ... 4. Mal by zacat vybavovat v mene obcanskeho zdruzeni amis de lion zlavy u partnerov aj na SK. Co bude zaujimave. Peugeot club ako taky, musi suhlasit s tym, ze peniaze budu chodit na iny ucet ako na ich, a ze kazda platba nepride hned na ich ucet (tj dajme tomu raz mesacne) ... Pastorek by mal dostat v tom pripade nejake splnomocnenie, v ktorom by mohol konat a podpisovat v mene amis de lion. Verim, ze treba nekde u peugeotu, tu X percentnu zlavu daju na papier, a tiez to nemoze podpisat hocikto... Strategiu som mal premyslenu Na zraze rozoberieme Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 27. listopad 2009 Odesláno 27. listopad 2009 Původně zaslal: marko306 Lubk0, príde ako obvikle ako samostatná jednotka, lebo niečo mu do toho skočí ako obvikle a ako obvikle príde minimálne polhodinu po termíne. Ty tam bud ticho Kam dorazim, pride vzdy niekto este po mne Takze posledny som nikdy nebol, a keby som dodrziaval terminy, tak tam stojim pol hodinu Takze Marko budem ty hovorit \"strhavac\" Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 27. listopad 2009 Odesláno 27. listopad 2009 Inac ke mne Mam benzin, a chcel by som naftu :D Citovat
marko306 Odesláno 27. listopad 2009 Odesláno 27. listopad 2009 Původně zaslal: Lubk0 Marko budem ty hovorit \"strhavac\" stále iba sľubuješ a inak ja sa za to nehambím:P:D [upravil dne 27/11/09 marko306] Citovat
Qcko Odesláno 27. listopad 2009 Odesláno 27. listopad 2009 Původně zaslal: El-Chio Původně zaslal: Qcko Martinsk: ak chces, tak od Noveho Mesta mozeme ist spolu, urobime si tandem:D ... by sme sa stretli na tom velkom parkovisku ako sa vychadza z Mesta, co ty na to? Na MY sa mozem k vam pridat ja Tak predbezne je to dohodnute tak, ze vyrazame 2 z PB o 12:20, 13:00 berieme martinsk v Novom Meste a razime smer Motorest, takze ak sa chces k nam pripojit v Myjave, tak sa skus dohodnut s martinsk kde a o kolkej ta vyzdvihneme, ja ten kraj nepoznam Citovat
jkmtrnava Odesláno 27. listopad 2009 Odesláno 27. listopad 2009 Původně zaslal: Lubk0 JKM Ja som nikde nenapisal ze chcem byt zastupca Aj som nad tym rozmyslal, ale radsej pomocnik zastupcu :D No konečne si to pochopil že \"pomocník šerifa\" má väčšie kompetencie :D:D:roker, a \"šerif\" je na jednanie ,podpisovanie a ukazovanie. Citovat
jkmtrnava Odesláno 27. listopad 2009 Odesláno 27. listopad 2009 A Lubk0 ešte som zabudol dodať že nikdy nesmie meškať Citovat
kaper Odesláno 27. listopad 2009 Odesláno 27. listopad 2009 Původně zaslal: jkmtrnava A Lubk0 ešte som zabudol dodať že nikdy nesmie meškať A to bude pre lubka trochu problém alebo nie? Citovat
jkmtrnava Odesláno 27. listopad 2009 Odesláno 27. listopad 2009 Původně zaslal: stvrto.14 jkmtrnava . ja byvam na panelaku [upravil dne 26/11/09 stvrto.14] A kurňa neprší ti do bytu, máš aj zelenú terasu? Citovat
omegascream Odesláno 27. listopad 2009 Odesláno 27. listopad 2009 fíha, škoda, že som si zraz nevšimol skôr - naplánoval by som si víkend lepšie Aspoň by pribudol ďalší do \"málopočetnej\" 307 skupiny A škoda aj, že som premeškal ten v Báhoni (sekciu zrazov začnem asi poctivo sledovať) lebo to je tu za rohom a mohol som kľudne ísť. Piešťany už snáď nezmeškám.... Citovat
Qcko Odesláno 27. listopad 2009 Odesláno 27. listopad 2009 omegascream: mozno sa este zmestis, spytaj sa stvrta, zajednal 5 miest naviac, tak ak by ste isli 2 tak np:super Citovat
omegascream Odesláno 27. listopad 2009 Odesláno 27. listopad 2009 to zas mne by nevadilo ani na stojáka, ale už mám iný program Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 27. listopad 2009 Odesláno 27. listopad 2009 Ja s casom nemam problemi Ale ked viem, ze i iny budu meskat, tak preco musim prist prvy :D Dobre Marko Gulky Stary Kozak Strhavac Nehambi sa Citovat
marko306 Odesláno 27. listopad 2009 Odesláno 27. listopad 2009 som ťa vyhecoval, čo? He he topiaci sa aj slamky chytá Citovat
praktik Odesláno 27. listopad 2009 Odesláno 27. listopad 2009 dnes je tu nejak pusto asi všetci pucuju auta na zraz:D:D:D:D Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 27. listopad 2009 Odesláno 27. listopad 2009 No to urcite Ja pridem s neumytim. Jedine ze by v nedelu od rana svietilo.. Ale kedze budem po opici, aj to sa asi zamieta. Budem rad, ked si ho v nedelu stihnem povisat, uz je to tam jak hnoj ... Citovat
praktik Odesláno 27. listopad 2009 Odesláno 27. listopad 2009 Aja moje ešte nemožem pucvat :D:D:D a keby som ho aj naleštil malo platne kym pridem do senice bude špinave:D:D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.