Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

JKM :D

Ja som nikde nenapisal ze chcem byt zastupca :D:P Aj som nad tym rozmyslal, ale radsej pomocnik zastupcu :D :D :D

Zastupca by mal v prvom rade

1. Vyberat peniaze za clenske, v aktualnom kurze, aby CZ nebola skodna.

2. Mal by ma u seba nejake veci s eshopu, hlavne tie vecsie, co sa nedaju posielat s CZ za par korun, a mal by eshop posielat po SK. S tym je spojene chodenie na postu atd :) Samozrejme zase by mal zapezpecit prijmanie penazi za platby eshopu a ci uz by to posielal on, alebo niekto s CZE ...

3. Mal by zabezpecit tok penazi medzi SK a CZ. Tj dajme tomu raz za mesiac, alebo pri nazbierani urcitej sumy preposle peniaze na ucet CZ ...

4. Mal by zacat vybavovat v mene obcanskeho zdruzeni amis de lion zlavy u partnerov aj na SK.

Co bude zaujimave.

Peugeot club ako taky, musi suhlasit s tym, ze peniaze budu chodit na iny ucet ako na ich, a ze kazda platba nepride hned na ich ucet (tj dajme tomu raz mesacne) ...

Pastorek by mal dostat v tom pripade nejake splnomocnenie, v ktorom by mohol konat a podpisovat v mene amis de lion. Verim, ze treba nekde u peugeotu, tu X percentnu zlavu daju na papier, a tiez to nemoze podpisat hocikto...

Strategiu som mal premyslenu :) Na zraze rozoberieme :P

Odesláno
Původně zaslal: marko306

Lubk0, príde ako obvikle ako samostatná jednotka, lebo niečo mu do toho skočí ako obvikle a ako obvikle príde minimálne polhodinu po termíne.

Ty tam bud ticho :D Kam dorazim, pride vzdy niekto este po mne :D Takze posledny som nikdy nebol, a keby som dodrziaval terminy, tak tam stojim pol hodinu :D

Takze :D:P Marko budem ty hovorit \"strhavac\" :D

Odesláno
Původně zaslal: El-Chio

Původně zaslal: Qcko

Martinsk: ak chces, tak od Noveho Mesta mozeme ist spolu, urobime si tandem:D ... by sme sa stretli na tom velkom parkovisku ako sa vychadza z Mesta, co ty na to?

Na MY sa mozem k vam pridat ja :)

Tak predbezne je to dohodnute tak, ze vyrazame 2 z PB o 12:20, 13:00 berieme martinsk v Novom Meste a razime smer Motorest, takze ak sa chces k nam pripojit v Myjave, tak sa skus dohodnut s martinsk kde a o kolkej ta vyzdvihneme, ja ten kraj nepoznam ;)

Odesláno
Původně zaslal: Lubk0

JKM :D

Ja som nikde nenapisal ze chcem byt zastupca :D:P Aj som nad tym rozmyslal, ale radsej pomocnik zastupcu :D :D :D

No konečne si to :P pochopil že \"pomocník šerifa\" má väčšie kompetencie :D:D:D:roker, a \"šerif\" je na jednanie ,podpisovanie a ukazovanie.

Odesláno

fíha, škoda, že som si zraz nevšimol skôr - naplánoval by som si víkend lepšie :myslim Aspoň by pribudol ďalší do \"málopočetnej\" 307 skupiny :) A škoda aj, že som premeškal ten v Báhoni (sekciu zrazov začnem asi poctivo sledovať) lebo to je tu za rohom a mohol som kľudne ísť. Piešťany už snáď nezmeškám....

Odesláno

Ja s casom nemam problemi :D Ale ked viem, ze i iny budu meskat, tak preco musim prist prvy :D :D :D

Dobre Marko Gulky Stary Kozak Strhavac :) Nehambi sa :D

Odesláno

No to urcite :D

Ja pridem s neumytim. Jedine ze by v nedelu od rana svietilo.. Ale kedze budem po opici, aj to sa asi zamieta.

Budem rad, ked si ho v nedelu stihnem povisat, uz je to tam jak hnoj ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...